5630 XpressMusic
Nokia 5630 XpressMusic
ха!
първи телефон на nokia с 600mhz процесор
което може би подсказва какво ще бъде представено другата седмица
:)
първи телефон на nokia с 600mhz процесор
което може би подсказва какво ще бъде представено другата седмица
:)
Re: Nokia 5630 XpressMusic
И КЪДЕ е това инфо за процесора :?
http://www.forum.nokia.com/devices/5630_XpressMusic
беше потвърдено и от служител на nokia във форума на m-r
"confirmed, not a typo, this is a 600 MHz device!"
беше потвърдено и от служител на nokia във форума на m-r
"confirmed, not a typo, this is a 600 MHz device!"
Значи: БРАВО! :))
да хубав процесор, но само това е май
Ха!
Малко слаба ще му дойде батерията на този процесор.
На външен вид не ми допада много устройството, но е похвално все пак, че се използва такъв процесор.
Малко слаба ще му дойде батерията на този процесор.
На външен вид не ми допада много устройството, но е похвално все пак, че се използва такъв процесор.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Има грешка в новината:
''Това прави 5800 XpressMusic първото такова устройство на компанията и вероятно означава прехода към нова хардуерна платформа.'' Май ставаше въпрос за 5630, а не 5800.
Не съм много очарован, ако се окаже, че това си е добрият стар процесор на 5800 ( и още дооста модели ), който просто е клокнат. А явно това се очертава да е.
Странно ми е само как тъй баш процесорът означава нова хардуерна платформа, след като chilko се изказа, че ''той е последното нещо в нея''. А пък от друга страна, ако това е така, не виждам защо се радваме на тези 600mhz...
''Това прави 5800 XpressMusic първото такова устройство на компанията и вероятно означава прехода към нова хардуерна платформа.'' Май ставаше въпрос за 5630, а не 5800.
Не съм много очарован, ако се окаже, че това си е добрият стар процесор на 5800 ( и още дооста модели ), който просто е клокнат. А явно това се очертава да е.
Странно ми е само как тъй баш процесорът означава нова хардуерна платформа, след като chilko се изказа, че ''той е последното нещо в нея''. А пък от друга страна, ако това е така, не виждам защо се радваме на тези 600mhz...
Хаха. Грозен телефон с малък дисплек. Дрои самият токй не знае какво е. Най веротно ще се превърне в следващата Е51.
Ами например с това,че поддържа HSDPA до 10.2 Mbps и HSUPA до 2Mbps.Стандартно HSUPA се поддържа от операционната система едва във версия 9.5,така че най-вероятно нещо е променено.
не виждам нужда при 5800 за по добър процесор, само мога да кажа че с новия софт телефона е в пъти по бърз от който и да е симбиан с 9,2 пък дори и със стария процесор - явно от нокия са направили хубав баланс и са взели в предвид процесора, вместо да умувате относно тях - смятам че много по добре разбират от вас и от мен - нали така писарчета :-)