5730 XpressMusic
Nokia 5730 XpressMusic
Ммм... не изглежда зле телефончето!
В лицевата част наподобява на 5630, а в профил и в задната част наподобява на 5800.
Похвално е вграждането на подвижна сранична QWERTY клавиатура.
За процесора все още не откривам данни, дано да е като на 5630, иначе Nokia 5730 XpressMusic ще разполага 128 RAM и 256 ROM. В официалната страница на Nokia пише, че ще притежава и 3D ускорител, но не не са опоменати повече подробности.
Цената, на която се очаква 220 - 280 евро преди данъци и такси е прилична, така че може да се радва на интерес особенно сред младежката аудитория.
В лицевата част наподобява на 5630, а в профил и в задната част наподобява на 5800.
Похвално е вграждането на подвижна сранична QWERTY клавиатура.
За процесора все още не откривам данни, дано да е като на 5630, иначе Nokia 5730 XpressMusic ще разполага 128 RAM и 256 ROM. В официалната страница на Nokia пише, че ще притежава и 3D ускорител, но не не са опоменати повече подробности.
Цената, на която се очаква 220 - 280 евро преди данъци и такси е прилична, така че може да се радва на интерес особенно сред младежката аудитория.
Re: Nokia 5730 XpressMusic
Дизайнът е супер, а и клавиатурата не е за изпускане. Стилен е, настина, homescreen-ът също ми допада. А шрифтът на символите върху QWERTY-то е супер.
Keyone, не ме убивай.:)
Keyone, не ме убивай.:)
CPU Count Single CPU
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 369 MHz
CPU Type ARM 11
CPU Clock Rate 369 MHz
Благодаря chilko!
Не е това което очаквах и малко ме разочарова, но за такова устройство и този проц му е достатъчен.
Не е това което очаквах и малко ме разочарова, но за такова устройство и този проц му е достатъчен.
очакваше се, тъй като е музикалната версия на E75
чудя се обаче какво значи "Magnetometer Sensor"
чудя се обаче какво значи "Magnetometer Sensor"
Няма защо да те убивам. Все пак телефонът не е лош. Дори е един много добър избор, за мен. Процесорът не е слаб за тази ОС, а homescreena на-после прилича на нещо.
Даже, като се замисля, щом ми харесва, значи Нокиа прогресират.
Даже, като се замисля, щом ми харесва, значи Нокиа прогресират.
Най - доброто от трите нови предложения. С WiFi и QWERTY лесно ще се сърфира из мрежата. Малко процесора е бавен, ама какот казаха - за тази ОС е достатъчно.
и ако наистина ще е със 100 евро по-евтин от e75 ще е по-добър избор от втория
Е!!! Като го пуснах на "сравни" с Е75 и не се виждат никакви разлики, баси продължава традицията едно и също нещо да му се сменя дизайна и да се пуска като нов модел...
п.п. Мрънкам си, понеже продължавам да очаквам тел. като Н82 ама да има qwerty...
п.п. Мрънкам си, понеже продължавам да очаквам тел. като Н82 ама да има qwerty...
Страхотен телефон, мисля че ще стане хит! А кога точно излиза в БГ и на какви пари, някой знае ли?!