6030
Re: Nokia 6030
barter za samsung E700 s dopla6tane 30 lv
Az imam nokia 6030 i niamam hronometur,a tuk pi6e 4e ima.
Хубав, изчистен дизайн.
Много здрава батерия.
Никакви залъгалки.
За големи хора, които използват телефона за разговори, а не за игри и снимки на гаджето ;)
Цената по магазините вече е Ок.
Много здрава батерия.
Никакви залъгалки.
За големи хора, които използват телефона за разговори, а не за игри и снимки на гаджето ;)
Цената по магазините вече е Ок.
Telefonyt e mnogo dobyr - az go imam :) Naistina: po-dobre radio(koeto e dosta dobro, makar i mono), otkolkoto nqkakwa ujasna kamera. Telefona naistina nqma mn extri, NO ako imate USB-data cable e mnogo dobre-mojete da slagate snimki, igri, ringtonowe...
NOTE:
Nokia PC Suite ne podd1rja tozi telefon (stawa duma za wr1zkata s kabel k1m PC), zatowa e naj dobre da se izpolzwa MobiMB, po w1zmojnost naj wisoka wersiq
:)
NOTE:
Nokia PC Suite ne podd1rja tozi telefon (stawa duma za wr1zkata s kabel k1m PC), zatowa e naj dobre da se izpolzwa MobiMB, po w1zmojnost naj wisoka wersiq
:)
Телефона бива, батерията държи доста, зависи от разговорите разбира се, има добър външен вид, менютата са стандартните за Nokia без супер екстри, радиото си го бива за слдене на мачове и новини, не е скъп, но няма хронометър както са дали в описанието му. За тия пари направо си е супер!
Nokia 6030
Най-добрия телефон,с 3 говоритела и вече 6 г. го мъча и все по 5-6 дена ми държи батерията