6070
Re: Nokia 6070
Ama strashno sam saglasen s tebe,kato vzamat razni drebni govedca da pleshtiat gluposti-napravo mi se draifa-kvo iskat ot edin telefon v BG-da darji mreja,da ima call memory,da mu darji bateriata i da e funkcionalen.Kato vzemat da sravniavat MP,MP3,TFT, i t.n. kvo iskat ot taia jujavka? chekii li da im pravi?Telefona si e telefon i e za govorene
Ми тогава няма нужда да се охарчваш за нокия, на теб ти стига и един А70, J100 също бил достатъчен за нуждите ти.
geomaster, "Кучето си лае, керванът си върви" - два поста по-нагоре. Радвам се, че има и разумни хора на тизи свят ...
Charli,
imenno tvoia posting(dva nagore ot moia) imah predvid kato reshih da pisha.
Yavno ima dechiza deto handy-to im e kato udaljenie na deterodnite organi ama nejse,glupostta e bezkraina i vechna!
A koito e profi si znae che s kolkoto poveche funkcii natovarvash edna mashina-pravish go za smetka snijavane kachestvoto na vsiaka funkcia,ama za tia tapungeri ovo si e neponiatno
imenno tvoia posting(dva nagore ot moia) imah predvid kato reshih da pisha.
Yavno ima dechiza deto handy-to im e kato udaljenie na deterodnite organi ama nejse,glupostta e bezkraina i vechna!
A koito e profi si znae che s kolkoto poveche funkcii natovarvash edna mashina-pravish go za smetka snijavane kachestvoto na vsiaka funkcia,ama za tia tapungeri ovo si e neponiatno
Никой ли още не е боравил с тоя телефон? Некви впечатления, това - онова ... Преди имах парите, а сега ги немам. Нищо, не бързам :)
добре е че има и други хора които споделят мнението ми, че телефона е предимно телефон, като за мен има не малко значение и вграденият органайзер, ама те всички телефони вече имат такъв :)
та ако някой ми каже НА ПРАКТИКА на кои телефони батериит издържат най-много, много ще съм благодарен, че ми писна да чета по характеристиките някакви утопични 400-450 часа :(
та ако някой ми каже НА ПРАКТИКА на кои телефони батериит издържат най-много, много ще съм благодарен, че ми писна да чета по характеристиките някакви утопични 400-450 часа :(
Днес си взех телефона NOKIA 6070. Много съм доволен от него. С много малко телефони се борави толкова лесно с клвиатурата (вкл. менюто), което важи и за тази Нокия. Бутоните не са малки, напълно достатъчно големи. Като натискаш бутоните не ти се преплитат пръстите и не натискаш по няколко клавиша едновременно - това важи са хората с сравнително големи пръсти. Дисплея си свети екстра, менюто е екстра, дизайна е екстра - изчистен, елегантен, не фрапиращ (превод за ония "разбирачите" на думата фрапирам: правя поразитено впечатление, силно бия на очи) и не показващ комплексарщината на собственика си (ако има таква), всичко е ЕКСТРА. Камери, мамери, мелодии, блутуутове, тунери и други такива тъпотии ги оставям да ги коментират онези другите "разбирачи", наричани от мен и комплексари. Айде със здраве.
Като видях камерата и направо се уплаших-УЖАСНА Е и паметта и е доста малка но си е добра нокийката ;)
Hi!Nqkoi moje li da mi kaje tazi nokia imali 3G?
Вчера и аз взех 6070 за бащата на добър приятел. Бях се спрял на 6030, защото единственото, от което има нужда, е телефон с добра батерия.
В "Германос" се оказа, че разликата между двата телефона е около 40 лв (18* срещу 23*, сори ама не запомних точните суми), а 6070 все пак има камера и инфраред.
Камерата е с възможно най-малка резолюция, но направи няколко завидно хубави снимки. Без да се бави особено и без размазване, при това на закрито.
Батерията е по-слаба от тази на 6030, но всичко си има плюсове и минуси.
Надявам се да се окаже добра машината ;)
Що се отнася до спора за мултифункционалността на телефоните, ето какво ще ви кажа: това е тенденция, която ще се развива все повече и повече. Няма начин просто.
Хората на тоя свят няма да мирясат докато не направят телефон с HDD видеокамера, телевизор с вграден PlayStation, хладилник с фурна и дъвки с тютюн. Или сусам.
Затова когато купувате, помислете. Засужава ли си да дадете 200 лева повече за 2 mpix камера или е по-добре да си вземете един 4 mpix CANON за 300 лева? При това имайте предвид, че фокуса и качеството на матрицата на нито един телефонен фотоапарат не е като тези на standalone изпълненията ;)
В "Германос" се оказа, че разликата между двата телефона е около 40 лв (18* срещу 23*, сори ама не запомних точните суми), а 6070 все пак има камера и инфраред.
Камерата е с възможно най-малка резолюция, но направи няколко завидно хубави снимки. Без да се бави особено и без размазване, при това на закрито.
Батерията е по-слаба от тази на 6030, но всичко си има плюсове и минуси.
Надявам се да се окаже добра машината ;)
Що се отнася до спора за мултифункционалността на телефоните, ето какво ще ви кажа: това е тенденция, която ще се развива все повече и повече. Няма начин просто.
Хората на тоя свят няма да мирясат докато не направят телефон с HDD видеокамера, телевизор с вграден PlayStation, хладилник с фурна и дъвки с тютюн. Или сусам.
Затова когато купувате, помислете. Засужава ли си да дадете 200 лева повече за 2 mpix камера или е по-добре да си вземете един 4 mpix CANON за 300 лева? При това имайте предвид, че фокуса и качеството на матрицата на нито един телефонен фотоапарат не е като тези на standalone изпълненията ;)