6070
Nokia 6070
tozi telefon na NOKIA e ot sreden slas ne mnogo ekstri no nemojem i da kajem ,4e nqma!pameta mu e sas sravnenie s drugi modeli e dosta malko!gore dolo tozi telefon 6te se prodava nai mnogo za 280lv. ne pove4e!
Re: Nokia 6070
Добър дизайн.Като цяло не лош наследник на 6030.Цената би трябвало да е към 135 евро.
na men mi dopada telefona ,idealen e za uniwersalniq potrebitel
Da naistina telefona e hubav.No ne e za oniq hora kadeto obi4at da se izhvarlqt!tozi telefon e za hora s vkus. koito znaqt kakvo iskat!
-
- Регистриран: 03 яну 2006, 22:55
Mnogo e posten, поолекотили са го от всичко, ами ако е неповече от 250 лв. бива но за непретенциозни потребители на които оасвен слушалка друго неим е необходимо :)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Всичко е на мястото си ... този телефон ми напомня за 6100 - модел,който все още е търсен и пълноценен ... дизайна му е много добър,има всичко необходимо...но естесвено е твърде хубаво,за да е истина... дисплей-а му не е TFT,a CSTN,което си е направо подигравка ... това все пак е Nokia,модел 2006,бизнес класа,макар и доста опростен и удобен за ежедневието.Не знам какво им е попречило да сложат качесврн дисплей,но определено това ще е факт,който ще намали значително продажбите на този иначе толкова красив и елегантен телефон ...
Има и друг голям парадокс - телефона притежава EDGE Class 6, 177.6 kbps,Camera VGA, 640x480 pixels ,Infrared port ,Video player и същевременно има мизерните 3 МБ памет,без слот за карта ... Като че ли Nokia малко са се изложили,защото също така се съмнявам телефона да е евтин,тъй като 6100 се държи на цената от 250 лева ... колко пари сте готови да дадете....
Има и друг голям парадокс - телефона притежава EDGE Class 6, 177.6 kbps,Camera VGA, 640x480 pixels ,Infrared port ,Video player и същевременно има мизерните 3 МБ памет,без слот за карта ... Като че ли Nokia малко са се изложили,защото също така се съмнявам телефона да е евтин,тъй като 6100 се държи на цената от 250 лева ... колко пари сте готови да дадете....
Някой знае ли кога ще дойде този телефон на българска земя.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Не ми харесва на мен ..
VGA и EDGE пък 3 MB памет, това е смешно или подигравка, пък и като знаем цените на Нокия ще поне 300 лева
Не виждам какво толкова не ви харесва, Т.е. виждам - вие гледате какво пише в спецификациите, гледате колко пиксела е камерата, колко мб, има ли камера и т.н. Мен дизайна страшно много ме кефи, не ме интерресува камери, мамери и тъпотии. Погледнете какви грозотии се продават по магазините за по 400-500 лв. Тия сони-ериксони , тия органайзери, дето като видим некои с такув и ми е ясен.