6110 Navigator
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
KOLKO DARJI BATERIQTA
ae si4ko razbrax za tela samo nikoi ne kaza kolko mu darji bateriqta.Kajetemi za dasi napraq smetkata...6tot mislq dasi zema takav telefon a me pritesnqva 4e e samo 900Mah bateriqta a s tolkova mn extri...
Re: Nokia 6110 Navigator
Shte izpisva No GPS dokato ne hvane spatnicite.....spoko, moje da otneme vreme pri parvot opuskane za denj. Da ne te pritesnjava tova che pishe No GPS. Dokato sedi nadpisa to si se kanektva. Shtom se kanektne shte ti pokaje mestopolojenieto ti i shte izchezne tozi nadpis NO GPS
Bravo che si uspjl da ia pusnesh programata
Bravo che si uspjl da ia pusnesh programata
O M A X
ЗАЩО НЕ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСИТЕ НА DESPOLOF
НЕУДОБНИ ЛИ СА ИЛИ КАКВО?
КОЙ ЗНАЕ
ЗАЩО НЕ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСИТЕ НА DESPOLOF
НЕУДОБНИ ЛИ СА ИЛИ КАКВО?
КОЙ ЗНАЕ
момчета
значи и на мен ми го дава с катинарче ама от опциите на програмката има други услуги мисля че беше и там от карти
му давате да си зареди източна европа
моя тел е от българия купен и ги има
успех
значи и на мен ми го дава с катинарче ама от опциите на програмката има други услуги мисля че беше и там от карти
му давате да си зареди източна европа
моя тел е от българия купен и ги има
успех
-
- Регистриран: 19 окт 2007, 21:03
Re: ОПИСАНИЕ GPS
БГ език за навигацията ли.Ако е за това от Сайта на РУУТ 66 си ги дръпнах free са като сложиш ДВД- то и закачиш телефона отваря се програмата и от там отваряш магазина и там БГ речта за навигацията е FREE. Ако говориш за българка реч за четенето на СМС-и когато ти казва кой те търси и аз съм заинтересован ако си намерил БГ реч сподели от къде или да ми я пратиш.Благодаря те предварително
не мога да разбера нещо - че карта на софия и на по големите градове има това разбрах, това е добре - но има ли от къде да секачат и карти на по малките градове в бг , пък и дори да си ги платя!
a moje li NOKIA E 65 da e navigator
blagodaria
blagodaria
MOJE NO S CREZ gprs KOETO E DOSTA SKAPO
my frend O MAX kartata na iztocna evropa na moq 6110 raboti perfektno no kak da otkluca ili da si kaca free kartite na evropa
ioio.....
какво значи картата работи.
като работи виждаш ли път между градовете ?
на мен не ми е достатъчно ГПС да ме позиционира някъде на карта която е оцветена в зелено или лилаво
В Бургас няма улици не се виждат .
Ти виждаш ли?
я напиши какво става при теб
какво значи картата работи.
като работи виждаш ли път между градовете ?
на мен не ми е достатъчно ГПС да ме позиционира някъде на карта която е оцветена в зелено или лилаво
В Бургас няма улици не се виждат .
Ти виждаш ли?
я напиши какво става при теб