6110 Navigator
Nokia N95 za Navigatora
Извини ме за може би глупавия въпрос,но как става тоя номер с подписването на програмката?Може ли да ми го обясниш подробно като за неспециалист?Свалих вече няколко пъти route66 но все ми дава грешка в сертификата.Тел е страшен,но без да подкарам гпс ми е с орязани възможности.Ако имаш свободно време опиши ми го подробно,моля те.Ще ти бъда много благодарен!
Re: Nokia 6110 Navigator
Здравейте аз искам да си взимам такъв кажете заслужава ли си и има ли карти за град Плевен ???
otnosno kartata na burgas ima 2 glavni ulici ne e podrobna otnosno balagariq na route66 ima podrobnakarta samo na sofiq vsicko drugo v bg e samo magistrali i glavni patista to est kak da stgnesh ot plovdiv do varna ili ot sofiq do burgas prez varna,na men mi e interesno dali mogat da se otklucat dr karti ot diska na route66
-
- Регистриран: 20 мар 2007, 19:53
Re: ОПИСАНИЕ GPS
е лесно ли стажа инсталирането,трябва ли ти диска на телефона или може и само с юсб което става.мерси предварително.
imam problem sys instaliraneto na temite na telefona izpisva mi "iztekal sertifikat" kade e problema i kak moga da go ostranq molq za pomosht blagodarq predvaritelno :)
просто премести датата на телефона с година назад и пробвай пак да инсталираш. после може да върнеш актуалната дата
ето ви GPS за всеки телефон))
http://mapnav.spb.ru/site/
най добре работи в сониериксон))
http://mapnav.spb.ru/site/
най добре работи в сониериксон))
Намери си в друг сайт темата. Голяма част от програмите които са по сайтовете са бъгнати. Така,че трябва търпение.
Абе хора,кажете как се бачка с навигацията,че се немога да я подкарам.
искам само да поясня,че за да ви работи route66,трябва просто да поставите карта(примерно eastern europe-omax беше дал някъде по-назад линк) чрез даден file explorer в директорията на самата memory card. И по-точно в E/System/Apps/Route66/Maps.Инсталацията(поставянето) на картата може да се направи преди и след инсталация на route66.Ако нямате някоя от дадените директории, примерно maps, просто създайте такава с опциите на explorer-a, който използвате.
Успех!
Успех!