6110 Navigator
Re: Nokia 6110 Navigator
pi6i mi tuk 6te ti obqsnq.
KILEMAL----да си сложа ГАРМИН добре ама как .От къде да го изтегля и как да се инсталира
Аз имам 6110 НАВИГАТОР
и до момента виждам само карта на България без пътища
пиши на меил или в форума
[email protected]
OMAX НЕ ОТГОВАРЯ КОГАТО ГО ПИТАМ .
На други отговаря че е много просто и било обяснено някъде в мрежата.
Май нещо не е в ред
Аз имам 6110 НАВИГАТОР
и до момента виждам само карта на България без пътища
пиши на меил или в форума
[email protected]
OMAX НЕ ОТГОВАРЯ КОГАТО ГО ПИТАМ .
На други отговаря че е много просто и било обяснено някъде в мрежата.
Май нещо не е в ред
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
кво стана излезахали подробни карти на вси4ки градове,по то4но за Бургас,Варна,Ямбол,Сливен и др.големи градове?Питам защото отдавна несам влизал тук и не следя технологиите.4ух 4е Нокиа можели да работят с "Гармин" които бил подробен за вси4ки градове.Някои компетентен да каже.благодаря предварително!
-
- Регистриран: 28 дек 2007, 21:49
ДА ВЕЧЕ ИМА БЕЗПЛАТНА ПОДРОБНА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ И ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ САМО ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ ИНСТАЛИРАТЕ ГАРМИН МОБИЛЕ ХТ
niqkoj ste mi kaje li zasto pri startirane na i-net telefona se restartira
zdr! az si kupih moq navigator 2 raka. oba4e bez karta pamet . interesuvame dali ima nqkakvi vajni failove v originalnata karta pamet i ako e taka nqkoi moje li da mi gi prati. Vkarah si 1 garmin bg karta no postoqnno mi iska vraska s drugo bluetooth ustroistvo. samo da kaga 4e kartata e kopirana i dali moje da se izlaje i da stane aktivna. Ne mi se davat pari za originalna garmin karta.
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
hora iskam da mi kajete tezi koito imat telefon4eto??!? hubav li e dobre li se spravq az sam s 6120classic i sam dovolen ama mi omrzna i iskam da si go kupq:) mn hora kazvat i se pishe po forumite che se preebaval slaida burzo 4e kop4etata se bugvat i djoistika se precakva???? molq za pomosht shtoto shte si go vzimam utre ili drugiden!! BLAGDARQ VI PREDVARITELNO!!!! :)
Здр,искам да попитам кой телефон да си взема е71 или 6110 навигатор.Ясно ми е 4е е71 има wifi но гпс сигурно на 6110 е по добър.И дали може и на двата да кача GARMIN,защото от форумите разбрах, че тяа е най-хубавата програма за БГ.
Искам да питам дали телефона има добро качество на звука.Ако някой от тези които имат телефона каже щте сам ви много благодарен.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
edin kolega go ima i moga da ti kaja 4e vadi mnogo silen zvuk,vse pak e s 2 stereogovoritelq...i kato ka4estvo e dosta dobar da...