6110 Navigator
Re: Nokia 6110 Navigator
HSDPA e 3,5G ,nai byrziq prenos na danni.
омакс!!!
Напиши най после за всички незнаещи какво точно се прави за да може и ние да си ползваме навигацията в телефоните
Какво значи да си смениш навигационният софтуер на английски
Нали ако мога да го направя това означава че ще мога да направя всичко останало
Аз също направих ъпдейт с версия 3.58 и сега получавам този надпис ЛАУБАХ
телефона е купен от Германия и нямам българско меню КАК ДА ИНСТАЛИРАМ БГ меню
А сега с две думи "НЕРАЗБИРАМЕ ПОМОГНИ"
Напиши най после за всички незнаещи какво точно се прави за да може и ние да си ползваме навигацията в телефоните
Какво значи да си смениш навигационният софтуер на английски
Нали ако мога да го направя това означава че ще мога да направя всичко останало
Аз също направих ъпдейт с версия 3.58 и сега получавам този надпис ЛАУБАХ
телефона е купен от Германия и нямам българско меню КАК ДА ИНСТАЛИРАМ БГ меню
А сега с две думи "НЕРАЗБИРАМЕ ПОМОГНИ"
Един може би тъп въпрос - възможно ли е на този телефон да се качи нормална карта на България? Искам да кажа - без GPS,просто нормална карта,която да разглеждаш? Как (евентуално) става това?
ти да не би да разглеждаш България или градовете с GPS ,който е инсталиран на телефона
как го направи
как го направи
рестартиране
Здравейте
Вчера си взех този наистина прекрасен телефон. Единственото нещо което засега не мога да си обясня и започва леко да ме притеснява е постоянното рестартиране на апарате след като примерно влезна да ползвам навигацията, още като натисна бутона Navigator и малко след това ресет и пак съм в изходна позиция. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и дали има нещо по настройките от което зависи.
Мерси
Вчера си взех този наистина прекрасен телефон. Единственото нещо което засега не мога да си обясня и започва леко да ме притеснява е постоянното рестартиране на апарате след като примерно влезна да ползвам навигацията, още като натисна бутона Navigator и малко след това ресет и пак съм в изходна позиция. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и дали има нещо по настройките от което зависи.
Мерси
Re: рестартиране
здр. не трябва да се рестартирва , не е нормално , провери си телефона !
OMAX
Не знам от кога не си влизал във форума,но ние незнаещите разчитаме на тебза съвет кое как се прави на този телефон 6110 НАВИГАТОР
писал съм ти мейла ми ако обичаш хвърли светлина върху нещата а аз ще го обесня на останалите ми птиятели
ние сме четирима с този телефон
Не знам от кога не си влизал във форума,но ние незнаещите разчитаме на тебза съвет кое как се прави на този телефон 6110 НАВИГАТОР
писал съм ти мейла ми ако обичаш хвърли светлина върху нещата а аз ще го обесня на останалите ми птиятели
ние сме четирима с този телефон
И моя телефон не се рестартира поне за сега.
какво виждаш от навигацията --пътища градове
аз виждам само картата на БГ и Европа то с голяма грешка
какво виждаш от навигацията --пътища градове
аз виждам само картата на БГ и Европа то с голяма грешка
Вчера си играх с навигатора, GPS-ът работи прилично точно върху картата на София, и скоростта на движение я "усещаше" добре.