6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Ako ne te zatrudnqva 6te moje li po podrobno da obqsni6, samite stupki?
Стига си хвалил тия нокии бе!
Та защо не каза нищо за супер слабата батерия на 6120,за това че камерата нема автофокус,че грее кат за световно?
Та защо не каза нищо за супер слабата батерия на 6120,за това че камерата нема автофокус,че грее кат за световно?
Грее на баба ти фърчилото, 2 часа гледах филм не ми се загря изобщо дисплея. Какво искаш да ти хваля сони ериксон ли, дето нямат симбиан телефони или ако имат са толкожа грозни, че не знам в какъв калъф тряя да го държа че да не ме е срам. Батерията си държи достатъчно стига, ако не се спукваш да играеш и да гледаш филми постоянно, пък и да го правиш пак ти държи много, ако в началото си я презаредил 12 часа като хората.
Crosshair
всички телефони греят
разликата е какъв процесор имат и дисплея
за камерата мога да кажа че не е като на N70
но е прилична!
телефона е най доброто от Nokia за тези характеристики и цена!
всички телефони греят
разликата е какъв процесор имат и дисплея
за камерата мога да кажа че не е като на N70
но е прилична!
телефона е най доброто от Nokia за тези характеристики и цена!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Ako ne te zatrudnqva 6te moje li po podrobno da obqsni6, samite stupki?
Батерията си е прилична за всичките неща които има телефона да не забравяме че дисплея е 16 милиона цвята .Снимките макар че са без автофокус стават по добри .Мой приятел има к750 и сме ги сравнявали.Много съм доволен от телефончето .Струва си парите
Nqkoi moje li da mi kaje kak da si ka4a klip ot PC-to na telefona ama po podrobno ako e vazmojno?
Blagodarq
Blagodarq
Nqkoi moje li da mi kaje kak da si ka4a klip ot PC-to na telefona ama po podrobno ako e vazmojno?
Blagodarq
Blagodarq
Blagodarq
Blagodarq
Бе къде ще ми сравнявате к750 с 6120 то няма нито една допирна точка за сравнение к750 е грозен,тумбест,с тъпа резолюция,по малко цветове и малък дисплей,с по слабо качество на звука, на 1 гб карта почва да бави значително, бе изобщо сравнявате ми различни класове телефони. Ае спрете с тея нелепи сравнения.