6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Kato si prehvarlqm MP3 ki ot drug telefon kakavto i da e gi polu4avam kato saob6tenie, sled tova otvarqm pesenta i me pita dali da q zapameti, natiskam da i mi pi6e "NE MOGA DA PUSNA MEDIINIQ KLIP"
Ako nqkoi znae kak moje da se opravi da pi6e.
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno
Kogato sipregvarlqm MP3-ka ot drug telefon q polu4avam kato sms, otvarqm q i posle davam ZAPAMETI i mi pi6e "NE MOGA DA PUSNA MEDIINIQ KLIP" nqmam si i predstava kakv e toq klip.
Ako nqkoi mije da pomogne neka pi6e mnogo 6te mi pomogne.
Ako nqkoi mije da pomogne neka pi6e mnogo 6te mi pomogne.
Стига флууди бе.Не разбра ли,че проблема е в телефона ти бе!
Ama az samo ne moga da polu4avam MP3 ina4e moga da izpra6tam MP3 i kartinki i video, samo 4e ne moga da polu4avam MP3 ki ina4e vsi4ko drugo da.
Za6to ne moga da polu4avam MP3 ki ot drugi telefoni pi6e mi "NE MOGA DA PUSNA MEDIINIQ KLIP" ako nqkoi znae kak se opravq tova neka pi6e.
Kato si prehvarlqm MP3 ki ot drug telefon kakavto i da e gi polu4avam kato saob6tenie, sled tova otvarqm pesenta i me pita dali da q zapameti, natiskam da i mi pi6e "NE MOGA DA PUSNA MEDIINIQ KLIP"
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno
Misli6 li 4e sled kato popita tolkova pati ako nqkoi znae6e nqma6e da ti kaje?Ili moje bi si ot bavno zagrqva6tite?!
A ti kolko puti pisa za bateriqta ako si be6e napravil truda da si pro4ete6 instrukciite 6te6e da razbere6 4e telefona trqbva da se zarejda 1vite nqkolko puti po 12 chasa. I bateriqta si darji 3-4 dena.
Mai ti si bavnozagrqva6t.
Mai ti si bavnozagrqva6t.
Za bateriqta sam pital to4no 2 pati i to po dva razli4ni na4ina!Nikade ne sam pital kolko vreme trqbva da se zarejda,za6toto ako ne znae6 kolko trqbva,trqbva 4ovek da e kato teb!A ako na men mi izdarja6e 3-4 dni nqma6e da pitam!Taka 4e prosto zamal4i i ne se izlagai!
здравейте.има ли някаква разлика между 6120 classic и 6120 classic i-mode.кой е за предпо4итане.