6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Купих си Nokia 6120. Телефона е относително добър, но все пак намерих и доста недостатаци. Първо батериата пада доста барзо, да премем че е нормално, ама 1 ден ми се струва ненормално за нов телефон. Второ много дребни букви на менюто, не че не ги виждам ама дразни. Бутоните са много наблизо за разлика например от 6300, който не е със Symbian, и не се нуждае от бутон MENU, ама все натискам по два бутона. Когато си прехвърлих указателя от старият тел по Bluetooth се получиха 410 нови съобщения които триабваше да запомням едно по едно. И не мога да му подкарам радиото. Настройвам рачно станции, каво ли не пробвах и само шуми. Поне 8-9 станций опитах. Ако някой ми помогне ще сам му много благодарен.
Послепис: Купих си телефона от МТЕЛ и фирмата ГЕЙТЕЛ го е кодирала към себе си нищо, че си го платих в брой.
Послепис: Купих си телефона от МТЕЛ и фирмата ГЕЙТЕЛ го е кодирала към себе си нищо, че си го платих в брой.
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
molq vi nqkoi koito ima telefona da me nameri v skype.. f.c.barcelona_1899 tova mi e profila. blagodarq predvaritelno!
да ви питам как да си си върна менюто кадето е най-отпред при името на оператора защото без да искам го махнах и сега нз как да го върна :D....Иначе телефона е перфектен от 3 месеца съм със него и не прави проблеми както казват някой други потребители!!!
nqkoi ako moje da mi kaje dali se 4yva silno?
Някои да е разкодирал 6120 и каде и за колко пари
Da zvuka ot telefona e dosta silen i qsen
Меню->Настройки->Настр.тел.->Общи->Персонализация->Режим на готовност->Актив.готов.->Включено
kolko struva v momenta.
nqkoi moje li da mi kaje sait ot kadeto da si teglq programi za telefona ? mersi predvaritelno