6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
И при мен пише същото но програмите са
"sis" формат.И не иска дори да ги запамети
а излизат същите надшиси ;(
"sis" формат.И не иска дори да ги запамети
а излизат същите надшиси ;(
Zdraveite ! V4era si kupih taq Nokia 6120 i imam Neo4akvan za men problem, poneje nikoga ne sym rabotil s Nokia !
Kogato mi zvynne nqkoi mi izliza samo No na tela, a V SY6TOTO VREME az go imam toq No v SIM-kartata...?! Prosto ne mi gi pokazva po Imena, a po Nomera......?! Probvah, ama... :-(
Ako nqkoi moje , molq da mi pomogne...! Blagodarq vi!
Kogato mi zvynne nqkoi mi izliza samo No na tela, a V SY6TOTO VREME az go imam toq No v SIM-kartata...?! Prosto ne mi gi pokazva po Imena, a po Nomera......?! Probvah, ama... :-(
Ako nqkoi moje , molq da mi pomogne...! Blagodarq vi!
-
- Регистриран: 05 фев 2008, 10:17
Трябва да си копираш телефонния указател от сим картата в телефона и тогава ще ти се появяват имената.
-
Опитвам се да си настроя радиото, но не успявам. В инструкциите пише, че трябва да активирам пакет услуга. Може ли да се слуша радио без да минава през интернет? Благодаря!
За да слушаш радио трябва да си сложиш слушалките и тогава можеш да си търсиш станции и да ги запаметяваш успех.Не ти трябва никакъв нет.
-
Благодаря за отговора, но след като си сложа слушалките не може да тръгне. Запаметени са няколко радиостанции и след подаване на команда "слушане" отново няма никаква реакция.
Kak stava formatiraneto na kartata pamet?
Da moje i bez internet.
Moje li da se slagat kodove ili paroli na papki v telefona imam v predvid novi papki. Ako moje kak stava?
Blagodarq predvaritelno
Blagodarq predvaritelno