6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Az sum sus 6120 :) Telefon4eto si e super.Oba4e iskam da razbera dali po nqkakuv na4in moga da mu usilq zvuka.Zashtoto iskam da sviri po silno,a prez slushalkite e super tiho :(
Бихте ли казали какъв е кода, който трябва да се вкара за да се нулират настройките и да се изтрие брояча за минутите. А също така откъде мога да променя опцията да не ми се изключва дисплея на телефона, когато не се ползва, а да си стои само лентата с часовника. Благодаря на отзовалите се.
Кода за Nokia е 12345 а за дисплея май не може да стой лентата с часовника
spored mene tva e edin mn mn hubav telefon za tazi cena.a i dori da be6e po-sk1p pak 6te6e da e super,no Nokia toq p1t udariha v desetkata s tozi model
Привет на всички притежатели на Nokia 6120.
Ако някой може да ми каже има ли някаква разлика между телефон с програма Smart Group на Глобул и телефон с i-mode, защото преди време имах телефон с i-mode и беше с ограничения в менюто.
Ако някой има информация, моля за съдействие, защото в момента в повечето магазини се предлагат предимно с i-mode.
Благодаря предварително.
Ако някой може да ми каже има ли някаква разлика между телефон с програма Smart Group на Глобул и телефон с i-mode, защото преди време имах телефон с i-mode и беше с ограничения в менюто.
Ако някой има информация, моля за съдействие, защото в момента в повечето магазини се предлагат предимно с i-mode.
Благодаря предварително.
Mom4eta malko problem4e. Leko mi se e odraskal displeq. Iskam da popitam moje li da se smeni po nqkakuv na4in? ne 4e iskam to e suvsem nezna4itelno odraskavane no prosto te taka za info.
Blagodarq
Blagodarq
Slagas slu6alkite i slu6a6 radio bez problemi.
Pone pri men stava taka bez nikakvi nastroiki.
Pone pri men stava taka bez nikakvi nastroiki.
ot kade moga da namerq GPS nastroikite.
Този телефон няма GPS.
Напротив има GPS какви настройки ти трябват
ако е за интернет влез в менюто и там има опция изтегли
ако е за интернет влез в менюто и там има опция изтегли