6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
Ако ти изписва грешка в сертификата влез в App.mgr>Settings>Softwear installation>all.
Колкото до изтекъл сертификат, просто върни часовника на телефона с една година назад, инсталирай програмата и след това пак коригирай дата.
Дерзай!
Колкото до изтекъл сертификат, просто върни часовника на телефона с една година назад, инсталирай програмата и след това пак коригирай дата.
Дерзай!
Na tozi telefon moje li da mu se slaga kod i ako moje kade t.e. na saob6teniq na kartinki i t. n.
a i kak ako moje da mi kajete.
zdr iskam da pitam imali nqkakva programka kato navigator s karti na starani ot evropa i bg i ot kade da si q izteglq a s16to telefona mi e zakupen ot magazin na m-tel i nemoga da slagam drga karta osven m-telska imali nqkak1v na4in da go opravq mersi predvaritelno
Na tozi telefon moje li da mu se slaga kod i ako moje kade t.e. na saob6teniq na kartinki i t. n.
-
- Регистриран: 14 юли 2007, 19:27
Здравейте, искам да попитам дали черната разцветка на телефона има алуминиева рамка, защото ми изглежда пластмасова като я сравня с рамката на бялата версия:
http://www.gsmszervizpont.hu/images/nokia-6120-classic.jpg
http://www.gsmszervizpont.hu/images/nokia-6120-classic.jpg
Az si go kupih tela ot "Handy" i mi go razblokiraha po moe iskane NA MQSTO samo ... s 1 obajdane do Mtel !!! Ottam im prodiktuvaha nqkakyv kod i vs e ok! Cqlata operaciq stana za o/o 5 min dokato si izbirah MemmoryCard (Kingston!),a nie davame po 50lv na razni "hakeri" da gi razblokirat... I garnciq NQMA! A osven tova vijdam, 4e dosta hora imat seriozni problemi s tela, sled kato si instalirat BG-menu pri sy6tite tezi pseudo-hakeri! Ne, mersi, ako ima nqkakyv problem otivai v dokazani servizi kato "TimeisMoney" i dr. Uspeh!
Ne, nqma Aluminieva ramka-moqt e to4no takyv! I se symnqvam da ima, tyi kato sym vijdal i IZCIALO 4eren variant v Germanos, no i toi e plastmasov!
Imam vypros, k' moje da vi se stori sme6en, no... Imam toq tel otskoro, dovolen sym ot bateriqta i cqlostnoto predstavqne na tela, a polzvam po 500 free mins za govorene i pla6tam o6te po 50-60 lv otgore! Taka, 4e bateriqta si e super!
Ta , vyprosa e kak i s kakva programa da se vyzpolzvam ot tova, 4e imam OS, no tela ne 4ete .pdf, .avi, .wmv, .wav ili Word failove?! I vyob6te ne sym rabotil sys Smartphone :-(, kak da go izpolzvam maksimalno?
Blg na tozi, k' mi pomogne!
Ta , vyprosa e kak i s kakva programa da se vyzpolzvam ot tova, 4e imam OS, no tela ne 4ete .pdf, .avi, .wmv, .wav ili Word failove?! I vyob6te ne sym rabotil sys Smartphone :-(, kak da go izpolzvam maksimalno?
Blg na tozi, k' mi pomogne!
-
- Регистриран: 14 юли 2007, 19:27
В такъв случай някой да се е сдобил с бялата версия и ако е така да сподели има ли метална рамка при нея?