6120 classic
Re: Nokia 6120 classic
i dr da popitam koq wersi na toz player shte e nai dobra i lesna za rabota :P
da de ne wersiq na player a wersiq na convertora
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Az sam s 3.11 i nqmam griji.Convertera ne e da svalq6 filmi gotovi za GSM za6toto tova e converter a ne programa za svalqne na torenti.Convertera prosto gi prai ot kav to e format v kav to iska6,ako filma e .avi da re4em moje da go naprai6 na mp4 ili 3gp i da go gleda6 na telefona.Karta pamet moi ti naprai problem edinstveno ako q prepalni6 da re4em-telefona po4va dane 4ete nqkoi failove,kat ti zvanne nqkoi ne zvani na melodiqta koqto si nastroil a na Nokia Tone,alarmata ne zvani seki pat,no e ot kartata ne ot GSM-a i drugi takiva...Si4ko se opravq kato q formatira6(iztrie6)->otiva6 ot telefona na kartata daa6 Opcii ->Formatirai karta i si4ko se iztriva,no predi tva prexvarli si4ki danni v kompa,za6toto si4ko se iztriva i posle sled formatiraneto gi varni
mersi mn za tazi izcherpatelna informaciq i az si izteglih 3.11 i za sega sym mn dowolen ot nego dano i za napred da e taka i oshte edin pyt mersi mn !!! :P
hora pak imam trudnosti s namiraaneto na idealniq konwerter za prawene na filmi za gsm i da ne wyznikwa zasichane na GSM-a namerih total video converter no tq se razwali neshto i weche nemoga da q izpolzwam daite ideq za nqkoi dr konwerter za Nokia 6120 classic :P
Aide PLS kajete kak da si ka4vam temi i igri 4e tuka se nervq...
mi kachawash si dadenata tema ili igra w papka other (Друга) sled towa wlizash w ->nastroiki -> Mdj.danni -> Failowe i si tyrshish papka other i towa e :P
skato sam si convertital ve4e klip4eto kak da go ka4a na telefona, pomagaite 4e ne6to nestava
are e hora nikoi li neznae kak se ka4vat klip4eta na telefona
A kartinkata kak moje da se napravi da bade na cql ekran ??????