6220 classic
Nokia 6220 classic
Най после нокиа са се сетили да подобрят някоии неща които до сега са им куцали,като функционалност и изпълнение..!:)
Re: Nokia 6220 classic
От всички нови модели на нокиа този ми харесва най много както и по дизайн, така и по функционалност.
Подкрепям те toldo. И аз смятам, че от моделите, които Нокиа вчера представи, този е най-интересният от гледна точка на прогрес и ъпгрейд в класа си. Не лош дисплей, хубава камера и за снимки, и за видео с xenon flash и VGA@30 fps, GPS, TV-out, 160 MB onboard. А вероятно ще бъде и най-интересният и привлекателен от гледна точка на съотношение цена/предлагани функции с тези estimated EUR 325. Единственият коментар е скромната батерия и очакваната дата на рилийз - чак Q3.
Не му обръщат много внимание.Обаче
това ще е новият бестселър от всички
представени модели.Всичко необходимо
в удобна форма и на добра цена.
това ще е новият бестселър от всички
представени модели.Всичко необходимо
в удобна форма и на добра цена.
Готина машинка и със сигурност ще е на доста добра цена за класа си.Функциите ме изумяват а и тази 5мп камера направо шедьовър.Nokia отново над всички :)
Незнам този TV-out дали е дигитален съвместим с HDMI.
lelel ikam q,iskam q,iskam q po-dobra e i ot N78 i kato cena i kato funkcii :D
Супер телефон но сас слаба батерия :(
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Този модел е най-впечатляващото което излезе тези дни от Нокия и СЕ ( в смисъл най добре балансиран като функции а мисля и цена) . Ако го пуснат на добра цена като 6120 сласик ще избие рибата. Но като външен вид е твърде размит ( а дизайна е вече много важен фактор при продажба)
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
325 евро начална цена! Дано да е истина -прочетох го в мобиле-ревю. ру