6230i
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
Re: Nokia 6230i
Телефончето е много добро! Aз съм много доволен от него.
po golqm tupo mnenie ot tvoito ne sam 4uval nali se se6ta6 ce cql svqt polzva nokia ama ot kade da znae6 kato ne si hodil.tova napulno opravdava izkazvaneto ti
-
- Регистриран: 25 авг 2006, 06:59
Хубавото му е че може да ви изкарва пари . Ето как- качвате на него програми и игри за SIMBIAN телефони и с него ги изпращате на някой който има такъв телефон и му взимате 5лева за програма или игра , и той доволен и ти доволен айде УСПЕХ !!!
PI4 znae6 li dali mogat da mu se pra6tat igri 6tot ne6to nestavat tiq deto mu gi pra6tam
Abe pi4ove moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si namera update za moqta nokia 6230i 6toto mi prai problemi s bluetooth-a ne6te da se svurzva s drugi ustroistva ponqkoga puk drug put drugi ne mogat da se svurjat s moito ustroistvo.Mnogo 6te sam mu blagodaren na toa koito mi kaje za6to e taka.Za6toto kakto kazva Krasi Rqdkov "Az ne znam za6to e taka".10x.please help me.
TElefona e Mnogo Silen.Samo ne znam za6to kato polu4avam obagdane melodiata po4va ot slaba i postepenno se osilva.Poglednah vsi4ki nastroiki ipak ni6to.Zvaneneto mi e na tip zvanene.Silata e na MAX ama ne mogada proumeia za6to ne mi po4va kato horata a triabva da se poka4va postepenno.Molia pomognete.Predvaritelno blagodaria.
това не можеш да го промениш.
kade moga da kupa org. kapaci nanai dobra tcena.
погледни какви са настройките на текущия профил - оттам се избира начина на звънене