6233
Re: Nokia 6233
Na men sashto mi xaresva 6233 poveche ot 6234.Opredeleno vanshniiat vid e po dobar-osobenno ako e v cherno.I metalnata laisna na panela izglejda mnogo dobre.Oshte poveche,che cenata na tova telefonche e veche yravnovesena.Moje da se nameri pod 400lv.nov.
за 300 го има
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Kade moje da se nameri za 300.Tezi dni kakto po rano biax ti spomenal za vratkata koiato shte pravia,shte go kypia.
Dvoymia se i kakva zglobka da si vzema.Vidiax nemska,yngarska i neizvestna(bye nokia)I moga da kaja che sam zabeliazal leki razliki v sglobkite.Naprimer v displeite.Tazi koiato ne pishe strana na zglobka(bye nokia)displeia stoi po matov.Tezi leki razliki gi ima i v po starite modeli na nokia.Dokolkoto sam imal vazmojnost da prevartam po starichki nokii,nemskata zglobka mi se vijda nai dobra.
Dvoymia se i kakva zglobka da si vzema.Vidiax nemska,yngarska i neizvestna(bai nokia)I moga da kaja che sam zabeliazal leki razliki v sglobkite.Naprimer v displeite.Tazi koiato ne pishe strana na zglobka(bai nokia)displeia stoi po matov.Tezi leki razliki gi ima i v po starite modeli na nokia.Dokolkoto sam imal vazmojnost da prevartam po starichki nokii,nemskata zglobka mi se vijda nai dobra.
Kvi zglobki be pich? Otivash v magazina i kazvash - iskam nemska ili shveicarska sglobka, tai li? I kak se razbira kakva ti e zglobkata? Sorry ako sym malko zadrusten otnosno toq aspekt sys sglobkite ama ne gi bqh chuval...
Na vseki telefon pod bateriata na panela ima zalepen stiker.Tam pishe imeia,proizvodstvo i dr.neshta.Taka kato zavodite imat filiali v razlichni darjavichki,edin tel.moje da bade sgloben v edna ili dryga darjava.Pr.nokia 6100 posledno takava razglejdax sam vijdal sglobka-germaniia,kitai,korea.Taka pone go pishat.Kolko e viarno ne znam tova vijdam i tova kazvam.Nokia 6230i sam vijdal da pishe-yngaria,germania i bai nokia-neznaino za men kade.Na mn.malko tel.pod bateriata pishe che e ot finladia.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
От това по голяма уредба не бях виждал нема такъв звук бате аз си мислех че моя в630 е силен обаче това карти мивки.... така като го слушам имам чувството че 2-та говоритал са като на 5300 с него може се конкурирам ама с 2 таквиа нема каде да хода...
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Че 5300 и V630 два говорителя ли имат????
Аз си мислех че имат по един и двата телефона!!!!
Аз си мислех че имат по един и двата телефона!!!!
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
emi te imat po 1 a 6233 ima 2 ne 4etesh mai dobre