6233
Re: Nokia 6233
Nqma razlika ;))) v aparatite.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Освен в черно или сиво, някой виждал ли го е в бяло или др. ( в youtube.com го видях в няколко варианта)
Prodava se samo v cherno i sivo. Ne znam za Youtube.com. Bateriqta mu e nightmare. Otnema po 3 chasa da se prezaredi i ako chesto go polzvash go zarejdash vseki den. Ima hubav display i chudesen sound, no ot kym dizain ne moga da kaja syshtoto na nqkoi hora sys sigurnost shte im haresa. Kamerata - nishto osobeno. S mnogo malko vytreshna pamet vodi se biznes telefon ,a e s 6mb... koeto oznachava che trqbva da si kupite microSD. Tonyt za syobshteniq e mnogo tih. Softuera e problem pri 6233. Tova e telefon koito moje da obiknesh, no v syshtoto vreme i mrazish.
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
Май по-добре да си взема 3110classic пак ще върши добра работа пък и батерията май ще държи повече.
значи кво казваш набутах ме се с тая 6233
Az samo iztykvam negativni neshta, no kakto kazah tova e tel koito mojesh da obiknesh ,no i da namrazish v syshtoto vreme. Az lichno ne go preporychvam, no iskam da podchertaq che tyi kato nqma perfecten telefon t.e. na 100% reiting tova oznachava che vinagi vyv vseki edin model neshto nqma da e kakto nie iskame ;)))).
Два дни го тествах и не забелязах нещо да му куца сериозно. Дисплея е голям, с ярки и ясни цветове. Камерата прави малко шумни снимки и това като че ли единствено ме подразни. Звукът е чист, но не кой знае колко силен. Батерията държа яко. Когато го взех не беше изцяло пълна, двата дни го човърках много, цялата мултимедия я проверих, само 3Gто не ползвах. И на третия ден още държеше.
Та телефона ми направи доста добро впечатление. Само че лесно остават отпечатъци от пръсти по целия панел.
Та телефона ми направи доста добро впечатление. Само че лесно остават отпечатъци от пръсти по целия панел.
А би ли ми помогнал като си толкова знаещ :) спешно ми трябва речник за 6233.Не съм в България и не мога да си намеря никъде из нета. Трябва ми английско-български,или поне само английски но с обяснения на думите,па било то на английски. А колкото до телефона-ползвам го вече половин година.Както се казва''скъсвам'' го от писане на смс ( по около 50на на ден в двете посоки) и го зареждам на два дена.Зареждането е не 3часа както прочетох а около час-час и половина - зависи от зарядното,с което зареждаш.Моето мнение е,че тел си е супер.Но аз така или иначе съм фен на Нокиа :)
някой знае ли дали може да чете текстови документи
Заповядай:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=154519&cat_id=1
http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=154519&cat_id=1