6233
Re: Nokia 6233
Киупих си го вчера от Германос. Прочетох всички мненния и явно не съм сбъркал. Сглобен е в Германия, което би трябвало да е предимство. За моя изненада имаше безплатна карта към комплекта, която беше 120 МБ. Много щедър подарък. Никога съм имал толкова памет и сега трябва да си взема кабел за да понапълня с медиа.
На мен ми дадоха с 64МВ в комплекта твоята е 128, но пак е малко. То си зависи и закакво ще го ползваш като качиш едно филмче и памета заминава той си е близо 100МВ така, че ти препоръчвам да му вземеш една карта 1 или 2GB. А информацията от компа я прехвърлям с Blotooth, по-ефтин и удобен вариант от кабела.
И аз си взех bluetooth но сега не знам как да кача големи файлове. Все ми дава че разера на файла е голям.
Настройл съм силата на звънене на телефона на максимално положение, обаче забелязвам че когато някой ми звъне, в началото телефона звъни малко по-тихо и след малко звука изведнъж става силен при вас така ли е. Също да кажа че това се случва само когато силата на звънене на телефона е настроена на максимално положение.
-
- Регистриран: 26 ное 2007, 16:42
С Nokia 6233 може ли да се гледа видео AVI формат
И защо се впечатляваш. Я виж какви слушалки са ти дали?? Май не са черничките. А едни бели които са доста по-евтини. А зарядното?? ... определено пакетът от германос е странен. Не че съм имал проблеми. хареса ми обслужването..
А някой да е забелязал че има руски букви на клавиатурата??/ :))))
Сега да попитан: ще си вземем карта памет за него и се чудя дали някой е пробвал кои стават и кои не. 2 гб не му ли идват малко в повечко?? Имам предвид - е го ли забавят.?
И още едно нещо не мога да си обясня: Защо не мога да си вляза(от компютъра чрез официалния софтуер ) в папките Extras на картата ми.??
А някой да е забелязал че има руски букви на клавиатурата??/ :))))
Сега да попитан: ще си вземем карта памет за него и се чудя дали някой е пробвал кои стават и кои не. 2 гб не му ли идват малко в повечко?? Имам предвид - е го ли забавят.?
И още едно нещо не мога да си обясня: Защо не мога да си вляза(от компютъра чрез официалния софтуер ) в папките Extras на картата ми.??
Руски букви ли?! Ти Българската азбука знаеш ли? Това са букви на кирилица, тоест нашите Български букви! Руснаците използват също кирилската азбука но това какво ни бърка?
И си е много добре, че ги има, това е още един плюс на телефона :)
И си е много добре, че ги има, това е още един плюс на телефона :)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Влизането в телефона става по два начина чрез кабел или чрез блутуут устройство за компютър. Ти как процедираш, т.е. кой от двата начина си избрал?