6233
-
- Регистриран: 25 окт 2010, 12:34
Re: Nokia 6233
Ok, ето и въпросът ми на кирилица: Проблемът ми е, че не мога да отворя нито един линк през уеб браузъра на телефона - Nokia 6233. Трябва ли да се правят някакви специални настройки за това? Абонат съм на Мтел и интересното е че с много по-стар модел отварях всякакви сайтове, а с този телефон не мога.....моля, ако някой може да помогне? Благодаря предварително!(flower)
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Обадисе на оператора и кажи да ти пратят настройки за интернет и после отвори смс-а и дай опций "Инсталирай" , после рестартирай телефона и си готова(kiss)
-
Много ти благодаря Sports man, проработи, това ти ли си на снимката във форума? :)(kiss):D
-
Звукът на телефона наистина е уникален! :)
Вече 5-та година си нося телефона, наистина ненадминат модел не само за времето си, но и до днес.Бих го сменил само ако излезе подобен суперлека категория, но засега май-май не се вижда такъв.А и на дебелина си е за мъжка ръка-тия днешните цепленки, как не ги изпускат не зная.;)
-
- Регистриран: 02 мар 2010, 17:47
Made in Germany няма какво друго да кажа! 8)
Един от най-добрите телефони на Nokia!
Същия проблем го имам и аз от скоро.Наложи ми се да ползвам старата ми машинка за месец докато направя една врътка с основния ми телефон и се оказа,че не мога да влезна в никои линк през браузара а имам всички настройки.На Глобул съм с неограничен мобилен интернет.Интересното е,че и скайп чата не ми тръгва.:S
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Здравейте, след едно изпускане на телефона по време на гледане на видео клип изчезна звука от двете прекрасни стерео говорителчета. Ще го нося на доктор да видим какво ще отсъди (blush).