6280
Re: Nokia 6280
nqkoi znae li kak da svalq predniq panel na 6280, za da po4istq displeq mu ot praha koito e vlqzal?
Ot kade na kade ste mu e lo6o ka4estvoto pak!Tova 4e e 3gp ne zna4i 4e e s lo6o ka4estvo!Sravnenieto s 640x480 i 176x177 dori e sme6no da go pravi6!A pak kato gi sravih klipa napraven ot k800 i 6280 da ti kaja 4e razlikata e ogromna v ka4estvoto!A za kamerata ti kazah 4e ne si zaslujava da dade6 tolkova pari samo za6toto e s 3,2mpx kamera!A ni6to pove4e ne e ot nokiata!Dori ima kup nedostataci!Ta k800 dori nqma i EDGE!!!!!Za kakvo prosto sporim!
Neznam oba4e telefona si go imam ot 2mes.s 512mb i otvarqneto steva za 1 sekunda!!!
Kakvo da te podvejdam?Telefona si go imam ot 2mes.I s 512mb karta i az ne sam zabelqzval takova ne6to!Otvarq go mignovenno!Sled kato go nqma6 telefona nedey da si pi6i6 tiq izmisleni gluposti!A vzemi i proveri parvo!!!!Za kamerata tova 4e ediniq e s 3,2 a drugiq s 2mpx ne si zaslujava da dade6 200lv pove4e za k800!4e az za tiq 200lv ste si kupq fotoaparat s 6mpx i s 3 po opti4no i 200 po cifrivo priblijenie!PRAVI SI SMETKATA!!!!
Hodi do nakoy servis stoto panelite ne se svalqt taka lesno!!!
Хахаха , а бе hasko спри да говориш глупости , че ще ти се смеят хората : "Dori ima kup nedostataci!Ta k800 dori nqma i EDGE!!!!!Za kakvo prosto sporim!"
Ти изобщо знаеш ли какво е EDGE и какво е UMTS ????
Май никога не си се интересувал от елементарни неща , които google би ти "обяснил" стига да го "питаш" .
Малко пояснение какво е UMTS :
UMTS е една от мобилните технологии от трето поколение (3G) и представлява абревиатура на Universal Mobile Telecommunications System. Тя използва Wideband CDMA (W-CDMA или Wideband Code Division Multiple Access) като базов стандарт и е технология, която обединява мобилните комуникации и интернет. UMTS предлага висококачествени услуги от съвършено нов тип, а чрез основната технологична промяна от GSM и GPRS към UMTS се дава възможност както за стандартна гласова телефония, така и за специални приложения, базиращи се на високоскоростен пренос на данни. Това позволява изпращане и приемане на видеофайлове в реално време – видеоразговор (Video call), видеоконференция (Video Conference), получаване на видеосъобщение (Video message), забавления от съвсем нов тип, като игри в мрежа, видео по поръчка и др. 3G мрежата прави възможно гледането на телевизия от екрана на мобилния телефон, а също така и ползването на високоскоростен интернет. Ключовата концепция на UMTS е, че честотната лента, използвана от мобилните устройства, е променлива. Максималната стойност на трансфера на данни е 1920 Kbits (а не 2 Mbps, както често пишат някои източници), като за отделните терминали варира в зависимост от приложенията, които се използват.
Следва най-важното :
За сравнение, преносът на информация през UMTS е близо седем пъти по-бърз от EDGE и над 20 пъти – от GPRS. Тази технология ще предложи също подобрена мрежова сигурност и локализирани услуги.
Т.е. от всичко цитирано става въпрос , че като имам UMTS ползвам почти 7 пъти по-бърз EDGE и ти ще ми викаш че това било недостатък на К800 ???
Значи искаш да ползвам по-бавния EDGE пред 7 пъти по-бързия UMTS ??? - аз лично предпочитам UMTS-а , а ти си ползвай EDGE и си мисли че това е недостатък на К800 .
Ти изобщо знаеш ли какво е EDGE и какво е UMTS ????
Май никога не си се интересувал от елементарни неща , които google би ти "обяснил" стига да го "питаш" .
Малко пояснение какво е UMTS :
UMTS е една от мобилните технологии от трето поколение (3G) и представлява абревиатура на Universal Mobile Telecommunications System. Тя използва Wideband CDMA (W-CDMA или Wideband Code Division Multiple Access) като базов стандарт и е технология, която обединява мобилните комуникации и интернет. UMTS предлага висококачествени услуги от съвършено нов тип, а чрез основната технологична промяна от GSM и GPRS към UMTS се дава възможност както за стандартна гласова телефония, така и за специални приложения, базиращи се на високоскоростен пренос на данни. Това позволява изпращане и приемане на видеофайлове в реално време – видеоразговор (Video call), видеоконференция (Video Conference), получаване на видеосъобщение (Video message), забавления от съвсем нов тип, като игри в мрежа, видео по поръчка и др. 3G мрежата прави възможно гледането на телевизия от екрана на мобилния телефон, а също така и ползването на високоскоростен интернет. Ключовата концепция на UMTS е, че честотната лента, използвана от мобилните устройства, е променлива. Максималната стойност на трансфера на данни е 1920 Kbits (а не 2 Mbps, както често пишат някои източници), като за отделните терминали варира в зависимост от приложенията, които се използват.
Следва най-важното :
За сравнение, преносът на информация през UMTS е близо седем пъти по-бърз от EDGE и над 20 пъти – от GPRS. Тази технология ще предложи също подобрена мрежова сигурност и локализирани услуги.
Т.е. от всичко цитирано става въпрос , че като имам UMTS ползвам почти 7 пъти по-бърз EDGE и ти ще ми викаш че това било недостатък на К800 ???
Значи искаш да ползвам по-бавния EDGE пред 7 пъти по-бързия UMTS ??? - аз лично предпочитам UMTS-а , а ти си ползвай EDGE и си мисли че това е недостатък на К800 .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Vij kakvo ste ti kaja.Mnogo dobre znam kakvo e UMTS,EDGE,GPRS!Sled kato K800 nqma EDGE tova zna4i 4e ima nedostatak!!!!I sled kato UMTS pokritie ima samo v NQKOI ot nay-golemite grodove v BG!I sled kato golqm broy ot horata nqmat dostap do UMTS!S edna duma kato nqma UMTS pokritie s tvoq K800 ste se 4udi6 kvo da prai6!Za kakvo prosto sporim sled kato za takava cena ne si zaslujava toq k800 4e i ima nedosataci!A 6280 samo kato nqma 3,2 a ima 2mpx!Razlikata i PO4TI nezabelejima ZA DA GO OSKAPI S 200LV.A i kvo kato ima ksenonova svetkavica?Da ne bi snimkite ti da sa napraveni pove4e na tamno ot kolkoto na svetlo?
Minus e sled kato nqma EDGE!I ne vseki kato teb jivee nqkade kadeto ima UMTS pokritie!
Какъв минус бе hasko , аз мога да ползвам UMTS който е 7 пъти по-бърз от EDGE , а ти за минуси ми говориш ...
Чак толкова не се заслепявай от нокиата , този EDGE е напълно безмислен след като имаш UMTS .
Хвалиш ми 7 пъти по-бавния EDGE , a аз мога да ползвам UMTS , ами пожелавам ти да си мислиш за минус липсата на EDGE при К800 , аз ще си ползвам UMTS-a , a ти продължавай с мисленето ...
Чак толкова не се заслепявай от нокиата , този EDGE е напълно безмислен след като имаш UMTS .
Хвалиш ми 7 пъти по-бавния EDGE , a аз мога да ползвам UMTS , ами пожелавам ти да си мислиш за минус липсата на EDGE при К800 , аз ще си ползвам UMTS-a , a ти продължавай с мисленето ...
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
A sega da obarnem vnimanie za vanshniq vid na K800!OBIKNOVEN MONOBLOK!!!A NOKIA 6280 stilen slayd ot novo pokolenie!Az ne sam kiazal 4e kamerata na K800 e fal6iva.Naistina pravi hubavi snimki ot 6280.No ne e 4ak takava razlikata!Kato gi vzeme6 dvata telefona dori ne se zabelqzva razlika mejdu 3,2 i 2mpx osven na PC-to a tova ne e vajno za men!I v tova imah predvid 4e za 550lv.ste si kupi6 tel.s mnogo dobri sposobnosti kakavto e 6280(2mpx) i cifrov fotoaparat za 200-250lv.s 6mpx kamera 3 po opti4no i okolo 200 po cifrovo uveli4enie!Vmesto K800 s 3,2mpx.!NAPRAVI SI HUBAVO SMETKATA!!!