6280
Re: Nokia 6280
Nali govorim za minusi!Nali ti kazah 4e ne vsqkade ima UMTS pokritie i kato se namira6 nqkade kadeto nqma kakvo ste pravi6 mi e 4udno!A kato gi ima6 i dvata UMTS i EDGE kato nqma ednoto ste si prevklu4va6 drugata!?Znam 4e UMTS e po barziq variant!Shtom kato ot nokiata sa go izmislili da gi ima i dvata zna4i sa imali ne6to v predvid!I kakto ti kazah ne vseki se namira v UMTS pokritie kato tebe!
Ами като няма UMTS ползваш GPRS - какво толкова има ?
EDGE е технология, която позволява до три пъти по-високоскоростен пренос на данни от колкото при GPRS.
Голямото чудо EDGE 3 пъти по-бърз от GPRS... след като К800 има UMTS който е над 20 пъти по-бърз от GPRS и 7 пъти по-бърз от EDGE - така че не е кой знае какво предимство ( освен за теб и мислещите като теб ) .
EDGE е технология, която позволява до три пъти по-високоскоростен пренос на данни от колкото при GPRS.
Голямото чудо EDGE 3 пъти по-бърз от GPRS... след като К800 има UMTS който е над 20 пъти по-бърз от GPRS и 7 пъти по-бърз от EDGE - така че не е кой знае какво предимство ( освен за теб и мислещите като теб ) .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ti pak sto se obajda6 sled kato go nqma6 telefona!Kade go vidq tova 10 sek s 64mb mi e mnogo 4udno???Za6toto tova sa palni gluposti!Az s 512mb ne 4akam dori 3 sek a ti mi govori6 za 64mb!!!!!!
E nali e edin minus moje za teb da ne e no za drugi koito ne se namirat v UMTS e minus!
Dobre de sled kato UMTS e 20 pati po barz ot GPRS i 7 pati po berz ot EDGE!To togava sledva,4e kato polzva6 EDGE ste polzva6 usluga 13 pati po barza ot GPRS-sa!Sledovatelno razlikata e ne 3 pati a 13!!!Ne e li hubavo da polzva6 13 pati po barz ot GPRS EDGE!!!
ХаххахахаХАххааХхахахАхахахаха
VIJ bratle!DRUG PAT KATO DVAMA MAJE SI MERYAT PISHKITE TI NYAMA DA SI SLAGASH GAZA V SREDATA! 10 sek.se e 4akalo pri 64mb.Ot kade pak go vidq tova!Kato ne si gi sravnqval dvata modela nama da si pi6e6 glupostite po foruma!Za kamerata nqma za kakvo da sporim,za6toto za 200lv kolkoto k800 stuva pove4e ot 6280 ste si kupq cifriv fotoaparat ne sas 3,2mpx a sas celi 6mpx!!!
Предполагам, че за мен става въпрос, така ли? Не ме интересува какво си мерите ама ти май изобщо не си разбрал какво съм казал със предходния си пост. Съдейки по това, което пишеш едва ли си мъж, а по-скоро 13 годишен юноша.
Между другото К800i е със 100 и малко лева по-скъп.
Между другото К800i е със 100 и малко лева по-скъп.
hasko говориш измислици .
GPRS е технология за пренос на пакети от данни през мобилната мрежа със скорост до 84 kbps
Максимална скорост до 236 kbps
UMTS – Universal Mobile Telecommunications System
Максимална скорост до 384 kbps
Така , по твоята "логика" -> EDGE ste polzva6 usluga 13 pati po barza ot GPRS
би излязло че EDGE 236 kbps е 13 пъти по-бърз от GPRS 84 kbps = 1092 kbps , а такова нещо просто не съществува освен в главата ти .
UMTS е 384 kbps , а не 1092 kbps според твоите "изчисления" .
Научи се да смяташ в училище , също така се научи да НЕ бъркаш технологиите - GPRS , EDGE и UMTS , защото имат големи разлики по между си .
Както ти казах НЯМА СМИСЪЛ от EDGE , след като телефона има UMTS - ама нали си нокиафен и затова не можеш да проумееш толкова просто нещо .
GPRS е технология за пренос на пакети от данни през мобилната мрежа със скорост до 84 kbps
Максимална скорост до 236 kbps
UMTS – Universal Mobile Telecommunications System
Максимална скорост до 384 kbps
Така , по твоята "логика" -> EDGE ste polzva6 usluga 13 pati po barza ot GPRS
би излязло че EDGE 236 kbps е 13 пъти по-бърз от GPRS 84 kbps = 1092 kbps , а такова нещо просто не съществува освен в главата ти .
UMTS е 384 kbps , а не 1092 kbps според твоите "изчисления" .
Научи се да смяташ в училище , също така се научи да НЕ бъркаш технологиите - GPRS , EDGE и UMTS , защото имат големи разлики по между си .
Както ти казах НЯМА СМИСЪЛ от EDGE , след като телефона има UMTS - ама нали си нокиафен и затова не можеш да проумееш толкова просто нещо .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Nqkoi moje li da mi kaje da li tozi telefon nokia 6280 moje da se razkodirva v bulgaria i za kakva cena?Blagodqrq predvaritelno!