6280
Re: Nokia 6280
Vze da se izlagash s izkazvaniqta si.Misleh te za umno mom4e!Tolkova si se vmania4il s tvoq K800i,4e vze da ti se previjda,4e ima nay dobriq displey,namal nikakvi nedostataci i kup gluposti!Vse oshte 4akam da mi pokajesh nyakoy SE s 3D stereo zvuk,displei s 352x416 ili displei s 16mil.cvyata ili napraveni videoklipove s 640x480 30fps i s DVD ka4estvo!Kade se 4ulo i vidqlo SE po dobar ot NOKIA!Pak sa na parvo myasto po prodajbi(ni6to,4e cenite im mnogo trudno padat)!Qvno horata si izbirat po dobroto i po ka4estvenoto!Nay golqmata glupost ot tvoq strana be6e da sravnqva6 K800 s N73 ili vaob6te s N seriqta na Nokia!
център скрий се със тоя K800i.
Аз лично съм го сравнявъл с нокиа, самсунг и моторола. И трите телефона са с 2мп камери а само k800 е с 3.2 ама извинявай K800 е на 4 място по цветове и по качество на снимката. Единствения плюс му е че има най добър автофокус, всичко друго му е на минус. Първо е нокиа 6280 или моторола V3х Двата са много добри на 3 е самсунг D600 и чак тогава е твойта кошница с толкова хубавата камера 3.2мп. И аз се бях запалил по него ама като го носих един ден него и другите 3 апарата се отказах твърдо защото е наи скапания. И четирите телефона съм ги имал
и затова ти казвам по добре не лаи толкова за твоя К800 че се излагаш само.
Или пук както вика xaско "куде си тругнал да го сравняваш с N сериата на нокиа".
Аз лично съм го сравнявъл с нокиа, самсунг и моторола. И трите телефона са с 2мп камери а само k800 е с 3.2 ама извинявай K800 е на 4 място по цветове и по качество на снимката. Единствения плюс му е че има най добър автофокус, всичко друго му е на минус. Първо е нокиа 6280 или моторола V3х Двата са много добри на 3 е самсунг D600 и чак тогава е твойта кошница с толкова хубавата камера 3.2мп. И аз се бях запалил по него ама като го носих един ден него и другите 3 апарата се отказах твърдо защото е наи скапания. И четирите телефона съм ги имал
и затова ти казвам по добре не лаи толкова за твоя К800 че се излагаш само.
Или пук както вика xaско "куде си тругнал да го сравняваш с N сериата на нокиа".
Kajete mi do kolko GB-a karta podurja 6280-kata!Poddurja li 2 GB ili pone 1GB?
probval sam go i podarja do 2GB!No v momenta sam s 1GB!
Dobre a bavi li otvarqneto i kato cqlo ima li problem ako sam sas 2GB-karta
az sam s 1GB v momenta a zaetata mi pamet e 750MB i ne mi pravi problemi!Po princip proizvoditelq go e testval s 2GB i nqma problemi!!!
Може в Сърбия ама последното което чух е че са аресатували човека .Иначе от оператора от който е вземан
centur tva za k800 sigurno e taka kakto kazva6 ama tel e 1 godina po nov model. Mojesh samo da prosledish kak shte mu padne cenata sled 6 meseca - tova e razlikata v markite .Nokia si e nokia
-
- Регистриран: 27 апр 2007, 11:01
Taka neka vi kaja kakva e istinata(spored men)za razkodiraneto na tozi telefon!BA6ta mi mi go donese ot Angliq i iska6e da mi go dade na men.....i az my kazah "4e kak 6te go razkodirame'' i toi kaza 4e vseki tak1v telefon si ima razlichen kod za razkodirvane i tozi kod se polu4ava ot operatora,v moq slu4ai ot Angliq...i taka te sa my dali koda i nie go razkodirahme...........TovA E!