6288
Re: Nokia 6288
na 6288 snimkite izobilstvat ot 6um i ka4estvoto im e pod srednoto,za smetka na tova videoto e po dobre,no ne i osobeno vpe4atliava6to vapreki VGA rezoluciata.Za N70-mislq 4e na nego kamerata e malko po dobra,no videoto e po zle.
От 7 дни имам този GSM.Много е хубав но ме притесняват 2 неща:батерията дъжи 2/3 дни само с поняколко разговора дневно и ми го продадоха с 64 мв карта в комплекта?Някой има ли коментар по това?
лол 64 mb много малко на мен в hendy ми го дадоха с 512мб, на мен батерията ми даржи по 3-4 дни с доста разговори и по 2-3 часа на ден слушане на радио, единственото от което не съм доволен е как снима нощем има някакви разноцветни точици и не е ясна снимката.
Kakvi snimki pravi telefona ve4er?Kak mu e svetkavicata?
Ми развали се слайда, не свети подсветката на дисплея, не ми признаха и гаранцията в WSC, сложиха ми черен печат в гаранционната карта без да ме уведомят че ще го слагат.... никога повече WSC - само ул. "Искър" 4
това е един неуспешен модел на Нокиа (всички колеги са недоволни, имаме към 10 такива (6288))
това е един неуспешен модел на Нокиа (всички колеги са недоволни, имаме към 10 такива (6288))
-
- Регистриран: 15 окт 2008, 18:25
Nokia 6288 e jelezen telefon ako imate oplakvaniq po dobre ne gi kazvaite veche godina i polovina e v men i mu nqma nishto
Zlaty08 , ако телефона ти е в двоен режим на GSM мрежата е възможно да ти държи толкова батерията. Отиди в настройки-телефон-режим на мрежата и избери само GSM. И би трябвало батерията да издържа поне 4 дни. Успех...
Здравейте !Искам да знам дали да си взимам (нокиа 6288) и как е слайда ??
Ползвах такъв. Като го избирах в магина ми показаха телефон с безпроблемен слайд. Като го получих два дена по-късно (някоя друга бройка) тракаше. Ако не ти пречи, то този телефон е страхотен. Има си всичко за тази цена.