6290
Re: Nokia 6290
Koi telefon e po dobar nokia N75 ili nokia 6290?
Снощи си купих телефона и въпросът ми е ще има ли някакъв проблем ако първоначалното му зареждане е 11 часа ?
Имам и още един въпрос относно подреждането на файлоете след изпращане, например чрез блутут.Изпращат ми файл приемам го намирам го във входяща поща прехвърлям го в галерия и се раздвоява файла и НАПРИМЕР в ПЕСНИ и в ВСИЧКИ ФАЙЛОВЕ, как да го наглася да отива само в едното място, за да не ми заема двойно паметта.
файла е на на едно място. логично е ако е песен да го показва в категория 'песни' и тъй като е файл влиза и във 'всички файлове'
Тоест няма начин да съществува само в едната директория ?
Да,няма начин.Нещата ти са запаметени на едно място,например "Е:"-"Звукови клипове"-"Дигитални звуци',но се появяват в "Галерия"-"Песни",както и във "Всички файлове".Все пак това е смисъла на тази част от галерията,там се показват на едно място и песните,и звуковите тонове,и видеоклиповете,и линковете към он-лайн радиостанции.
-
- Регистриран: 18 ное 2007, 09:28
ot finlandiq ili ot germaniq e po dobre??
-
- Регистриран: 17 сеп 2007, 20:33
moje li nqkoi da mi kaje sega6nata cena na telefona, 6tot sym si go haresala? pls
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Nokia 6290
Бъгна ми се календара на телефона. Не показва никакви дати, не може да се въведе никакво събитие/задача или бележка. В "готовност" му изчезнаха 2 от линиите - над менюто и под бързите иконки.
Трих някои инсталирани неща, свободната памет е над 30 MB от общо 45, преинсталирах фърмуеъра - все същата версия 3.3, явно моделът е забравен от Бога вече 3-та година... Никакъв резултат.
Някой имал ли е подобен проблем?
Не ми се ще и да го нося на сервиз, и без това ще си вземам нова Моторолка.
Трих някои инсталирани неща, свободната памет е над 30 MB от общо 45, преинсталирах фърмуеъра - все същата версия 3.3, явно моделът е забравен от Бога вече 3-та година... Никакъв резултат.
Някой имал ли е подобен проблем?
Не ми се ще и да го нося на сервиз, и без това ще си вземам нова Моторолка.