6300
Re: Nokia 6300
Какво включва пълния пакет на 6300?Някъде четох,че има и оригинален калъф в комплекта?!?
Да,от естествена кожа е,още 128МВ карта.Няма USB кабел.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 13:43
Последно видеото, което снима 6300, е с резолюция QCIF, т.е. 176х144 (QCIF=CIF/2),а не 176х220 както писах по-рано.176х220 е резолюция за дисплеи на мобилни телефони (най-вече при тези на Сони Ериксон).
А колкото до дата кабел за 6300 не е проблем това че го няма в пакета.....Можете да се снабдите от всякъде с един обикновен кабел USB-miniUSB,без да е необходимо да се изръсите в магазините на Нокиа за това.Аз например имам такъв кабел от моя фотоапарат Canon Digital Ixus,който е напълно съвместим с Nokia 6300........
А колкото до дата кабел за 6300 не е проблем това че го няма в пакета.....Можете да се снабдите от всякъде с един обикновен кабел USB-miniUSB,без да е необходимо да се изръсите в магазините на Нокиа за това.Аз например имам такъв кабел от моя фотоапарат Canon Digital Ixus,който е напълно съвместим с Nokia 6300........
satman ot kude si go kupil s kaluf,navsiakude sa bez ?
Варна,с българско меню.Абсолютно
стабилен телефон,само батерията...Ще
чакаме нов firmware.6300 още не се продава масово,в много страни.
стабилен телефон,само батерията...Ще
чакаме нов firmware.6300 още не се продава масово,в много страни.
Друга батерия дали ще се намери лесно?Тук не дават какъв тип е.
моето мнение че не ме кефи телефона не заслужава повече от 300 лева
малак диспей и някакси неуредено меню
бавен като функции
лично го разцъках в магазина наскоро
малак диспей и някакси неуредено меню
бавен като функции
лично го разцъках в магазина наскоро
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Ami kakvo davi kaja prodava4 sam na mobilni uslugi tel e neveroqten a otnosno bateriqta 16mil cvqta koito ima prosto tazi bater nqma kak da izdarji a i kakto vseki nov tel koito si kupite postoqnno se rovite v nego nqma kak da stane da darji po 5 dni pri nas cenata e 499 lv BG meniu 128 MB karta v komplekta Tova 6te e sled tel koito 6te si vzema skoro mnogo stilen edinstvenoto ne6to koeto me pritesnqva e no6t rejim za6toto nqma svetkavicas no 6te go prejibeq :)
hakerabsl а не е ли бавен като функции?
аз съм с N93 и сравнение с моя този е доста бавничак ! дали е така защото няма symbian?
аз съм с N93 и сравнение с моя този е доста бавничак ! дали е така защото няма symbian?
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black