6301
Nokia 6301
Eto i porednoto popalnenie ot NOKIA.Hybavo telefonche,no lipsvat dosta neshta otnovo.Niama svetkavica,irda,ne e stereo i dr.Mislia,che niama da se naloji kato masov model.
Re: Nokia 6301
леле
ама този телефон кога се появи бре хора?
има wifi това забелязах като промяна
иначе като форма е същия.
ама този телефон кога се появи бре хора?
има wifi това забелязах като промяна
иначе като форма е същия.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Мдааа , това с WiFi е много добро , май ще го сменям с 6300?! :) Дано батерията да е по - мощна!!!
Дааа бе... ми нема ли да вкарат Wi-Fi в 6300 хаха бъдете реалистици преди да се хващате на подобни измами :) То апарата няма капацитет за такава екстра!
-
- Регистриран: 29 юли 2007, 12:03
Nokia 6301
mom4eta moje da vi se struva sme6no ma az neznam kvo e tva WiFi ae koito znae da mi kaje 6te sam mu mnogo blagodaren
Май ти нямаш капацитет! Апарата си има Wi-Fi.
Добра функция, но подхожда повече на смартфон. А и ако нямаш рутер се превръща в нещо почти неизползваемо, защото отключени мрежи почти няма (сещам се за университетите и 2-3 заведения само).
the_magic_man
wifi е интернет който се разпръсква както мобилния сигнал с разлика че е от станции които се намират наблизо до телефона и е безплатно стига да има free точки.
така телефона ти ще може да сърфира напълно безплатно през интернет!
wifi е интернет който се разпръсква както мобилния сигнал с разлика че е от станции които се намират наблизо до телефона и е безплатно стига да има free точки.
така телефона ти ще може да сърфира напълно безплатно през интернет!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Hoho zdr priqtel!!!
6te mi kaje6 li dali surfiraneto 4rez Wi-fi si e to4no kakto go pravi6 sus komputur ?
6te mi kaje6 li dali surfiraneto 4rez Wi-fi si e to4no kakto go pravi6 sus komputur ?