6500 slide
Re: Nokia 6500 slide
Е65 няма спор
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 21 апр 2007, 16:26
Малко? Бих казал изключително грозен. (лично мнение)
Много малко модели, на която и да е марка, ме впечатляват с дизайн, но почти всички творения на NOKIA са меко казано смешни в това отношение. Имам чувството, че от NOKIA съзнателно създават лош дизайн, защото смятат, че това допълнително стимулира потребителите да купуват продуктите им. Може и да са прави, но според мен вграждането на най-модерни и скъпи технологии в N и Е сериите, както и широто разпространеното и често грешно схващане, че "по-добро от NOKIA нема" - независимо от класа на въпросния продукт, е основната причина за техния успех.
Много малко модели, на която и да е марка, ме впечатляват с дизайн, но почти всички творения на NOKIA са меко казано смешни в това отношение. Имам чувството, че от NOKIA съзнателно създават лош дизайн, защото смятат, че това допълнително стимулира потребителите да купуват продуктите им. Може и да са прави, но според мен вграждането на най-модерни и скъпи технологии в N и Е сериите, както и широто разпространеното и често грешно схващане, че "по-добро от NOKIA нема" - независимо от класа на въпросния продукт, е основната причина за техния успех.
не е като Класика,определено!по-грозен е!
niakoi znae li dali tozi tel ste ima po ka4estven zvuk ot n73me
Това за дизайна е абсолютно лично мнение и зависи от стила на човека. На мен ми харесва много и бих си го сменил вместо сегашния ми W810 при първа възможност. Хора искам да ви питам за цената - във всички български сайтове се говори за цена от 370 евро без таксите, а в едно ревю на някакъв международен сайт четох същата статия (явно бг-тата са преведената й версия) и там се говори за 370 долара без таксите... разликата е около 200 лева и мисля, че за доста хора ще си е решаваща. Естествено и на много не им пука за тия 200 кинта...
Информацията от Нокиа е за 370 евро,нямаш късмет.
:) кофти работа значи... е, нищо благодаря все пак за бързия отговор.
Откъде мога да си го купя ? Сега !
Сега-никъде,след около два-три месеца-вероятно навсякъде!