6500 slide
Re: Nokia 6500 slide
много интересно , защото музиката си я слушам перфектно...
някой може ли да напише нещо за батерията колко издържа ? нещо чувам че издържала 1-2 дни максимум ? вярно ли е ? благодаря
днес ми е третия ден от последното зареждане и батерията още си е абсолютно пълна - като имате предвид ,че от скоро имам телефона и постоянно го бъзикам и говоря средно по 20 мин. на ден. Мисля че не е зле. Колкото до проблема с шумовете при говорене , май наистина е от връзката . Живя извън града и обхвата много играе и се губи около нас . Пробвах - в града се чува идеално. Дано е от това .
Да ама музиката се просвирва от говорителя отзад,а като говориш използваш този над дисплея
добре де възможно ли е наистина да е от връзката , защото ту се чува перфектно , ту се появява съскане ( при това не е силно , ама аз съм направо маниак) или да го връщам в магазина , ама хич не ми се иска пък да го човъркат .
Dnes mi podariha 6500Slide Nokia kogato re6ih da go zaredja sled wklq4waneto mu telefona taka se isklq4i 4e posle trqbwa6e da razmestq bateriata za da go sadeystwam.Sled towa smenih profila pri sarevdaneto wklq4ih go kam mrevata i pak sled izwestno wreme se osklq4i taka 4e otnowo trqbwa6e da go rasglobqwam.Imate li takiwa slu4ai
Навил съм се да си взема 6120 днес поразгледах 6500 и ми хареса ( малки габарити, не е дебел, приятенна допир и визия ) прочетох мненията и искам да питам дали си заслужава повече от 6120 . Не съм върл фен на симбиана освен в отношение на игрите и филмите (заради това искам телефон с голяма резол\ция на дисплея). Та има ли някакви сериозни проблеми , батерията му колко държи? , шумът ( за който се споменава) сериозен ли е и спада ли към гаранционните опции ? , разхлопва ли мус е слайда след повече ползване?
за 6500 не мога много да ти кажа освен че е супер на външен вид обаче аз имам 6120 от 2 масеца и съм супер доволен от него. Всичко му е перфектно а и това че е смарт си е наистина много голямо предимство например можеш да си сложиш Скайп и много други програми и да му увеличиш функционалността двойно. Така че по добре си е 6120 според мен
Имам го от една седмица и вече има дефект ще ходи на ремонт. Хората от другата страна не ме чуват когато се обаждам и когато ми се обаждат.
Иначе като визия е стархотен и много хубави снимки прави.
Купен е в България но е зглобен в Унгария.
Днес му упдейтнах софтуера и ми изчезна българското меню. Някой ако може да ми каже някакъв софтуер с българско меню ще съм му доста благодарен.
Иначе като визия е стархотен и много хубави снимки прави.
Купен е в България но е зглобен в Унгария.
Днес му упдейтнах софтуера и ми изчезна българското меню. Някой ако може да ми каже някакъв софтуер с българско меню ще съм му доста благодарен.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
petros ti ot burgas li si e?