6500 slide
Re: Nokia 6500 slide
Не от Етрополе съм Софийско.
Занесох телефона на ремонт и само като го показах, без да им казвам какво му е като го видяха и казаха "...не те чуват а, и ма и други такива..." Явно си го имат този проблем но може да са само тези правени в Унгария, какъвто е моя.
samo 4e triabva da my sertificira6 programite ako znae6 kak stava
svalia6 programata Nemesis Service Suite i sneia smenia6 product coda s tozi 549729 RM-240 CTR SILVER EURO-I CYRIL BUL updeitva6 s nokia update i si gotov.Drygia variant e da go zanese6 v magazin i za sa6tata procedyra 6te te skasat ot pari
xei i az imax tazi nokia i tova kadeto go pricazva6 za bateriata go kazvai na niakoi koito ne e polzval tazi nokia.Tia e syper ama za bateriata izob6to ne e viarno
... Момчета и момичета имам този телефон от 1 седмица и аз и като чета последните няколко мнения, да ви кажа доста сам щастлив че нямам чак такива проблеми.
Първо: ще добавя че за батерията абсурд да издаржи повече от 3 дена!!!! Което е жалко.
Второ: аз пък имам друг дефект -- когато кача снимка или mp3-ка от "microSD" картата и сваля капака на телефона и го затворя обратно директно ми се променят фабрични мелодий (NokiaTune) и ми остава само палитрата без снимка. Някой може ли да ми каже това виждал ли го е и дали е нормално ? Благодаря предварително!
Първо: ще добавя че за батерията абсурд да издаржи повече от 3 дена!!!! Което е жалко.
Второ: аз пък имам друг дефект -- когато кача снимка или mp3-ка от "microSD" картата и сваля капака на телефона и го затворя обратно директно ми се променят фабрични мелодий (NokiaTune) и ми остава само палитрата без снимка. Някой може ли да ми каже това виждал ли го е и дали е нормално ? Благодаря предварително!
това не е дефект просто капака ако си обърна внимание докача та контактува на няколко места и като го свалиш без да си изключил телефона изчезват музиката и картинката която си оставил аи виж че като е свален капака не телефона ненамира картата.Можеш да си спокоен не е дефект а много добре измислено от компаниата
Да прав си pepi819 .. погледнах че капакат е направен така, досега си играх с телефона и го разбрах това. Но значи ли че като изключа телефона и отвора капака и после направя обратно процедурата, всичко ще е ок ?
значи като го изключиш и свалиш картата качваш си каквото искаш на нея и я поставяш и тогава включваш триабва всички настройки да са си както си ги оставил но ако го включиш без картата няма да ги има