6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
Здравейте! Да попитам откъде мога да сваля карти за GPS за този телефон, а и ще съм благодарен на инструкции как се инсталират :)
За тази цена ми се струва, че 6260 Slide е по-добрият избор.
Imam tozi telefon ot 2 sedmici i trqbva da kaja, che sum razocharovan!!! Znachi - ekstrite- dobre, dizaina dobre, obache bateriqta e ujasna! Bez da si igraq - na 2-riqt den bateriqta izduhva. A go polzvam samo za razgovori, pri tova malko. Ne sum samo az, edno priqtelche si go vze ot Angliq, sushtoto.. Sega se chudq kak shte go prodam, v smisal dadoh tolkova mnogo pari, a me e qd.. Kefi me kato vid...
I oshte neshto - GPSa e otvrat, dava greshki postoqnno i pokazva pulni gluposti. Greshkata v mestopolojenieto koeto mi dava e s nad 5km razlika ot realnoto. Prashta me v suvsem drug kvartal:) A dvijish li se s kola nad 60km/h. i vruzkata prekusva!
Struva mi se edna nedoizmislena KRASIVA igra4ka, moje bi trqbva da po4akame drugite modeli, tuj kato tozi e purviqt s "noviqt" softuer na NOKIA.
I oshte neshto - GPSa e otvrat, dava greshki postoqnno i pokazva pulni gluposti. Greshkata v mestopolojenieto koeto mi dava e s nad 5km razlika ot realnoto. Prashta me v suvsem drug kvartal:) A dvijish li se s kola nad 60km/h. i vruzkata prekusva!
Struva mi se edna nedoizmislena KRASIVA igra4ka, moje bi trqbva da po4akame drugite modeli, tuj kato tozi e purviqt s "noviqt" softuer na NOKIA.
Имам телефона от 2 седмици купих си го от "Глобул" и батерията държи 5 дни.
За тези 5 дена са проведени около 200 мин. разговори + 30 мин. слушане на музика.
За тези 5 дена са проведени около 200 мин. разговори + 30 мин. слушане на музика.
Този телефон е уникален боклук, не го купувайте, сервизите са пълни с него. След провеждане на малко по дълъг разговор от 3 минути загрява като ютия, изключва се или се рестартира. Скъса ми нервите, вече втори месец се влача по сервизите(angry)
Аз го купих веднага щом излезе.Абсолютно никакви проблеми.
А твоя загрява ли? Трябва ми някакав телефон без операционна система за вивакомската карта и съм се спрял на този. Говоря много по него и ме притеснява загряването. Имах едно 6300 но то толкова загряваше, че ме сцепваше главата после да ме боли. Такъв ли е проблема и при 6700?
Имал съм 6300 и не ми е загрявал. А за този телефон мисля, че не е за разговори
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
И аз съм имал 6300 - загряваше като фурна след 20-тата минута; В интернет този проблем го определяха като недостатък на батерията; При натоварване отделяла много топлина; Може би заради това някои бройки загряват, други не ...
Много противоречиви мнения има за този 6700 ... някои казват, че им кара по 5 дни с натоварване, други твърдят че кара едвам 2 дена с леко натоварване.... може би просто Nokia имат проблеми с производството на батерии; Преди време имаше акция за изтегляне на цяла партида, били взривоопасни или нещо от този сорт.
Жалко, защото именно 6300,6700 ... са направени главно за разговори, пък акумулаторчетата им не държат хич ...
Много противоречиви мнения има за този 6700 ... някои казват, че им кара по 5 дни с натоварване, други твърдят че кара едвам 2 дена с леко натоварване.... може би просто Nokia имат проблеми с производството на батерии; Преди време имаше акция за изтегляне на цяла партида, били взривоопасни или нещо от този сорт.
Жалко, защото именно 6300,6700 ... са направени главно за разговори, пък акумулаторчетата им не държат хич ...
Мояг 6700 изкарва max 3 дни.Не загрява или по-скоро не съм усетил.Спомням си,че Омниа грееше силно.Но си бачкаше супер.