6700 classic
Re: Nokia 6700 classic
a be hora ne6to mi se precaka blututa na tel-a.ne moga da go vklyu4a, a kato iskam da pra6tam ne6to mi izpisva tarsenetootmeneno(TARSENETO NA DRUG APARAT KOETO PRAVI PREDI VSQKO IZPRA6TANE}
Този проблем е хардуерен.Само в сервиз могат да го оправят.Трябва да се разхлабят двете винтчета под капака на батерията.
Здравейте колеги!Искам да ви попитам вашите телефони окомплектовани ли са със CD с драйвъри или не?Моят тлф имаше само микро карта на която имаше указания на няколко езика относно навигацията,а за другите файлове и приложения/GPS,PS-Suit.exe / качени на нея излизат съобщения "форматът на файла не се подържа"?!Тъй като не съм много наясно молбата ми към всички вас е ако наистина е някакъв откъде мога да ги кача на тлф?Благодаря предварително!
Това е за външен ГПС
Имам същия проблем, появи се на 4-5тия ден, чувам перфектно хората отсреща, но те не чуват нищо.
Лошото е че се проявява когато му хрумне, няма никаква логика.
Дали това е хардуерен или софтуерен проблем?
Иначе никакви други забележки, батерията държи по ден и половина два,
с интензивни разговори, около 2 часа на ден, през блутут хендсфри
Лошото е че се проявява когато му хрумне, няма никаква логика.
Дали това е хардуерен или софтуерен проблем?
Иначе никакви други забележки, батерията държи по ден и половина два,
с интензивни разговори, около 2 часа на ден, през блутут хендсфри
Искам да попитам От къде да сваля Quick Office за нокиа 6700 че никъде не намирам
quickoffice не подържат s40. Повече инфо http://www.quickoffice.com/device-selection/?product=21
А някой да имал проблем със спукан дисплей? Имам чувството че е някакъв фабричен дефект....
Не знам к'ви проблеми имате с вашите телефони, но аз от моя съм много доволен засега. Батерията се държи прилично за такъв голям дисплей, GPS е по-мощен от тези на тъчскрийн дрисните, перфектни снимки, много красив и стилен телефон.
nqkoi da ima problem sys mikrofona . ? as chuvam idqlno a ot sreshta mnogo tihichko me chivat i tova se poqvqva kogato si iska i posle se orpavq ? kakvo da go naprava inache telefona si e super