6708
Nokia 6708
Ebahti tela - vzeh go direktno ot Cebit. Po cql den djugam na counter strike s averite, napravo gi kysam. Vchera gledah na slavcho shouto na tela - kartinata e mnogo dobra ama zvuka malko zakysnqva. Drugi zabelejki nqmam, ako imate parite ne se chudete!!!
Re: Nokia 6708
Браво пич върха си давам ти 2000лв веднага - абе направо 10 000лв ти давам кажи само координати и да правим сделката !!
da be i az davam 20 hiledarki
Ще напиша само 3 неща:
1. BenQ P31
2. Представен началото на 2004 година.
3. Няма НИЩО общо с CeBIT.
Мисля, че ще бъда разбран)))))
1. BenQ P31
2. Представен началото на 2004 година.
3. Няма НИЩО общо с CeBIT.
Мисля, че ще бъда разбран)))))
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
нищо особено, HTC имаха модел със същите характеристики още в края на 2004-та. Нокия има бая вода да изпият докато ги настигнат, ако въобще ги настигнат де ;)
Привет!
Ама четете малко!
Написано е BenQ/Acer, HTC нямат нищо общо)))
6708 е ODM, няма нищо общо с Нокия)))
Ама четете малко!
Написано е BenQ/Acer, HTC нямат нищо общо)))
6708 е ODM, няма нищо общо с Нокия)))
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Е как да няма нищо общо, като са един клас телефони - Pocket PC/Smartphone, т.е. са конкуренти в определена ниша на пазара. Мисълта ми беше, че НТС отдавна разполагат с такъв модел, т.е. Нокия или който там го произвежда това чудо, са доста закъснели с пускането му...
В подобен смисъл ...хм..да ))
Идеята ми беше да се изясни, че първо..това не е Нокия...второ съществува от 2004г. и трето - няма нищо общо с CeBIT )))
В интерес на истината....подобен формфактор + тъчскрийн + UIQ е уникално като комбинация)))
Идеята ми беше да се изясни, че първо..това не е Нокия...второ съществува от 2004г. и трето - няма нищо общо с CeBIT )))
В интерес на истината....подобен формфактор + тъчскрийн + UIQ е уникално като комбинация)))
ne pi6e kolko mAh mu e bateriqta