6710 Navigator
-
- Регистриран: 09 май 2008, 18:17
Re: Nokia 6710 Navigator
Waow telefona kto go gledam e mn qk iskam da popitam gore doly kva e cenata my ?
кога се очаква да излезе в продажба
Телефона ми харесва, но като изключим батерията и меко казано грозния дизайн.Дано стартовата цена да е приемлива.
имам един в мен за тест. ако имате въпроси питайте.
впечатленията засега - стабилна изработка, стегнат слайдер, сензорната лента под дисплея може да се ползва не само в ovi maps, но и в галерията и браузъра. работи много бързо
впечатленията засега - стабилна изработка, стегнат слайдер, сензорната лента под дисплея може да се ползва не само в ovi maps, но и в галерията и браузъра. работи много бързо
Колко бързо локира при студен старт?
десетина секунди на закрито. после ще видя навън как е. ето и разопаковане
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FaXQZ4uOilE[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FaXQZ4uOilE[/Youtube]
здравей, в ревютата чета че батерията успява да издържи горе долу сносно само защото яркостта на дисплея се регулира автоматично в резултат на което дисплея в повечето случаи е с недостатъчна яркост и ненаситени цветове! Можеш ли да потвърдиш това? Въобще коментар за издръжливостта на батерията?
в ревюто на мобайлбългария пише че с телефона всеки куповач получава и доживотен абонамент за навигацията!? Трика в случая е че това е вярно но само за пешеходна навигация!!! Автомобилната навигация идва или без лиценз, като такъв е необходимо да се закупи за да функционира този тип навигиране, или с гратисен дву-тримесечен срок с цел куповача да тества навигацията и ако остане доволен и прецени че отговаря на нуждите му да си закупи лиценз за по нататъшно ползване на тази основна функция на навигацията! Така че стига с тея маркентигови трикове!!! (angry)
доживотния лиценз е както за автомобилна, така и за пешеходна навигация
Това автоматично го превръща в изкусително добра оферта,но все пак и аз се интересувам от издръжливостта на батерията при общи условия.Както и как е дисплея на слънце:(