6710 Navigator
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Nokia 6710 Navigator
Mnogo qk telefon!!
Re: Nokia 6710 Navigator
Още в предишният навигатор трябваше да има WLAN. Както се казва: по-добре късно, отколкото още по-късно..
Ми на мен т'ва ми прилича на "Новите дрехи на царя" - N95.
На мен пък ми прилича на поредният "невероятно иновативен" телефон на Нокиа. :)
Е най-накрая му сложиха wi-fi и с този процесор , телефона е супер...Браво на Nokia!
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Този според мен идеален телефон главния му недостатък е батерията - 950 МАч.Батериите винаги им куцат на Нокиа,или поне на повечето модели.
С този голям дисплей(2,6 инча),ГПС,Ви-Фи и с този мощен процесор на дали ще издъжа много :(
С този голям дисплей(2,6 инча),ГПС,Ви-Фи и с този мощен процесор на дали ще издъжа много :(
zdraveite priqteli,iskam da popitam kartite na tozi telefon vgradeni li sa,ili trqbva da gi zakupq ? novobranska rabota ama nqma kak,blagodarq vi predvaritelno
Може да си ги свалиш от сайта на Нокиа. Естествено тези за БГ са мноого зле. Поне за Пловдив.
Zdraveite , vidqh 4e ste pisali 4e kartite za telefonite "NOKIA" NAVIGATOR se tegleli ot saita na NOKIA, no mojeli da mi go kajite po konkretno za koi sait po to4no stava vypros
BLAGODARQ PREDVARITELNO
BLAGODARQ PREDVARITELNO
priqtel tezi karti sa mnogo prosti deto pita6 ot kade se svalqt.telefona e simbyan moje6 da si ka4i6 navigaciona programa naprimer garmin sigicdrive , tom tom,i o6te drugi ka4vaneto e elemrntarno razgledai tezi temi i vij za kakvo stava duma http://www.smartphones-world.com/forum/viewtopic.php?t=8635