6822
Re: Nokia 6822
be pi4 ti ako 6te6 i o kosmosa jivei nai6 kolko me interesuva vajnoto e 4e gsm-ma e mizeren za vremeto po koeto izliza i sigorno 6te struva maika si i ba6ta si (za tezi koita jiveiat v bg a ne kat tebe (da ne se hvali6)ne im e se edno kva 6te e cenata za6toto nemat pari za hvurliane ) puk i si4ki gsm-na nokia sa skupi spriamo predlaganite ekstri s malki isklu4enia i ne mi sravniavai s koli 6tot nokia umirat ako ne zabeliazva6!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
imam ja ot edna sedmica,mnogo e hubava s lesno meniu,obache malko tejka,ama s teja vazmojnosti napravo e varhaDefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
telefona e strahoten 6te si go kupq vednaga samo mi kajite ot kade :)razdavam celuvki na vsi4ki mom4eta koito go pritejavat i moga da gi uverq 4e s nego 6te mogat da pritejavat i menDefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
Телефона вече се продава за 450$ на този адрес: http://www.welectronics.com/gsm/NOKIA.shtml
Телефона се продава и в Швеция на цена от 530 лв.
-
sa, nema kat vsichki sieliani tuka da puskam razni falebstvia za taz tuturutka. verno gyzariika e ama samo ako ste pidali, ama ot onia s gotinite dynki diesel ( vinagi sym se chudil shto nema benzin, no kakto i da e ). Az karam G 500, problem, edinstvenata nokia koiato priznavam e 650, e verno nema MMS ama pyk si BT i kamerata ne e losha, verno samo 7 MP e ama pravi tam neshto i neznam tochno kvo, ama bratochkite kato gi snimam ne prilichat mnogo na hora a po skoro na zastreliani katerici, ma to tva shtoto rabota na optical zoom 100 x, to taia nokia po- dobra ot atomen microskop, to btw imam i takyv ma za tva nekoi drug pyt. Abe nokia ne e telefon za seriozni hora a za seliani ot lulin, taka che ako imate nekvi problemi ili zaiavki kym moita lichnost eto mi telefona 0899 735088 GloBul rulesDefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
Големият плюс на серията 68** е qwerty - клавиатурата... 68** са телефони за работа, не за фукане тук-там. Всеки, който поне малко е бил изкушен да работи i qwerty клавиатура, после трудно ще може да бъде върнат назад и да натиска три пъти едно копче, че да получи една буква. За съжаление дизайна на цялата серия е доста назад от функционалността. Работя с 6800 от година и половина, чаках с нетърпение този, за да го сменя, но като дизайн не са напреднали особено.DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
iskam samo da kaja 4e nokia e nai qkiq telefon koito moje da se napravi tova e telefon me4taDefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
Това с QWERTY клавиатурата е страхотна идея и много хитро е реализирана при този модел. Много жалко че няма за какво толкова да се използва освен SMS i ICQ, ако го бяха направили със symbian или някои mobile windows и да бяха му сложили слот за допълнителна памет просто нямше да има конкуренция на пазара според мен.DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
ami spored men tezi sas Symbian sa bezmisleni zastoto kade i zakfo 6te pozlva6 vsi4ki tezi programi osven ako nesi nqkoe dete razbirase ina4e iva variant na 6822 sas Symbian no o6te nee v BG a tova e E70DefaultUser написа: ↑26 окт 2005, 01:14Това с QWERTY клавиатурата е страхотна идея и много хитро е реализирана при този модел. Много жалко че няма за какво толкова да се използва освен SMS i ICQ, ако го бяха направили със symbian или някои mobile windows и да бяха му сложили слот за допълнителна памет просто нямше да има конкуренция на пазара според мен.