700
Re: Nokia 700
Разбирам те много добре. Това беше и моята дилема до преди седмица.
Ако искаш много приложения и игри избери Сонито. Освен това камерата му е по-добра и има втора камера за видеоразговори. Относно сърфирането, не мога да направя сравнение, но четох някъде, че Нокиата има по-бърз браузър. Най-добре сравни сам, но Сонито например без проблем зарежда клиповете в спортал.
Ако искаш много приложения и игри избери Сонито. Освен това камерата му е по-добра и има втора камера за видеоразговори. Относно сърфирането, не мога да направя сравнение, но четох някъде, че Нокиата има по-бърз браузър. Най-добре сравни сам, но Сонито например без проблем зарежда клиповете в спортал.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Е това означава,че ще взема Сонито,а и специално за xperia моделите чета че ще има ъпдейт на андроид до 4.0 и няма да е лошо ако му падне цената поне малко
Вчера купих такава Нокиа.Телефона е супер.Трябва да се види на живо.Много е стилен,дисплеят му е страхотен(не съм виждал по-добър на нокиа,а имам Н8 с Belle,C6-01 с Anna и в магазина видях и 701).Телефонът,сравнен с Н8 е по-бърз и въобще не се замисля.Камерата му се справя добре.Gps-a позиционира много бързо,дори и с изключен A-Gps.Рамта му е 512мв,а не 256мв,както пише тук и в други форуми.Проверих с Phonetinfo и Taskman.Като плюс може да се отбележи,че продуктовият му код може да се смени,а и на Нокиа 701,с програмата NSS-изпробвано лично.
Струва ли ти се,че телефона има по слаб звук от нормалното при увеличение до последно при свирене?:|
-
- Регистриран: 02 дек 2010, 00:28
telefona super imam go ot dva meseca i sam mnogo dovolen;)
-
- Регистриран: 04 юли 2006, 23:05
Днес си взех телефона...страхотен е...във всяко едно отношение..дисплей,бързина...уникален е !
Здравейте, имам телефона ото 2 дни, но немога да се справя при разговорите. Като почна да говоря при допир прекъсвам разговора, как да се справя с този проблем?
-
- Регистриран: 21 сеп 2008, 23:15
можеш ли да ми кажеш от къде и как де си кача скайп,пробвах какво ли не и не става.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
драсни на лс актуалният си мейл ще ти пратя работещ,бях качил тема за това,java е скайпа,но работи и ще можеш само да чатиш-за момента е само това .
-
- Регистриран: 21 сеп 2008, 23:15
alskaranne благодаря предварително [email protected]