700
Re: Nokia 700
Снимките и видеото му са много добри . Има замазване само при снимане от близо (под 50 см.) , защото камерата му е с фиксиран фокус . Отваря почти всички видео формати и чете субтитри . Дисплеят му е страхотен , а и с FP1 телефона става много бърз . Самсунга е с доста по-слаби характеристики и според мен ще сбъркаш , ако вземеш него . Купих на дъщеря си въпросната Нокия януари и досега не е правила никакви проблеми . Много ме кефи и в някой отношения е по-добра и от Н8-цата ми . Изборът е твой .;)
Здравейте форумци!Интересуват ме мнения за този телефон от потребители които го ползват.Всякакви впечатления от него-и добри и лоши,ще са ми от полза.Очаквам ви;)
Вече нямам думи на на какво заприлича тоя сайт.Преди да напиша горния си пост,ми показваше че за този телефон има 0 мнения.Изведнъж се оказва че има мнения и то доста.......явно вече човек трябва да хвърля боб.Както и да е да се върна към темата,прочетох всички мнения и сега ако може някой да каже като слушалка добре ли се чува,силен и ясен ли е звука при разговор?Също така ме интересува,наистина ли е толкова тих като звучене на мелодиите както беше написано в един от постовете.В шумна среда чува ли се когато има повикване?:(
rusike , телефона се чува идеално като слушалка ( като всяка Нокиа ) . Направих тест и го сравних с моята Н8 . Звъни еднакво силно ( сложих една и съща мелодия за тон на звънене ) . Дъщеря ми го ползва вече 9 месеца и няма никакви проблеми . С ъпдейта FP1 е много бърз , а тези дни се очаква новия FP2 ,който ще донесе много промени . На мен най ми харесва диспея му - уникален . Камерата също се справя добре . За съжаление не мога да ти дам преценка за издръжливостта на батерията , защото дъщерята го тормози много ( на 11 г. е ), а и не съм си поставял за цел . Два дни изкарва със сигурност .
Много благодаря за бързия отговор,явно си фен на Нокиа.Ползвал съм Нокиа 5630 експрес мюзик,и като слушалка се чуваше много заглъхнало,в повечето разговори ми беше доста трудно да разбера за какво става въпрос особено ако наоколо е шумно.От тук дойде и въпросът ми за яснотата и силата на звука за разговор при този модел.Що се отнася до батерията два дена е нещо нормално за смартфон.Смятам да го ползвам предимно за разговори тъй че информацията която получих от теб ми звучи оптимистично.Очаквам и други мнения и благодаря предварително на всички отзовали се(yes)
Хубав телефон, на мене лично ми харесва, имам го от два дена.Незнам само от каде да му направя настроиките за повикванията.Когато някой ми званне и ми стои черен дисплея пък си звани,трябва да го докосна по тъча и като си махна пръста пак става черен и изчезва името на контакта които ми звани. и с алармата е така, когато свири алармата стои черен екран
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
http://smart60.ru/files/1256666971_skype-v.2.1.23.html
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport