701
Re: Nokia 701
Време на готовност (2G/3G) 504/551 ч. - Да не е станала някоя грешка, да са объркани местата при преписването на спецификациите? Възможно ли е в стенбай режим 3G да издържа малко повече? :| Сравних и на друг сайт, нещата стоят пак така.(whistle)
За мен си е силен звука щом го чувам на работното ми място опакован с хард шел и поставен в кожен калъф от N8. Работя в доста шумно производство и последният месец беше заврян във вътрешен джоб на доста дебело яке.
[B]tonus[/B],
може ли да споделиш откъде купи хард шел-а и кожения калъф за твоята Нокиа 701?
може ли да споделиш откъде купи хард шел-а и кожения калъф за твоята Нокиа 701?
след като изчетох мненията от няколко форума, включително и тук, реших да взема 701.
В тази връзка може ли и някой друг да каже откъде и какви калъфи си взехте за тази Нокиа.
В тази връзка може ли и някой друг да каже откъде и какви калъфи си взехте за тази Нокиа.
Всичко, което е за C7 става за 701. Аз като си търсих калъфи питах за C7, тъй като продавачите не бяха чували за 701 :)
Тази Нокиика е върха, смятам да си я взема,а дали има приложение за разпознаване на музика, някой ползвал ли е NFC-то за връзка с външна тонколонка и TV-out и работят ли успешно и последно Е6 или 701??? Благодаря предварително.;):D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Има Шазам но е платено - след изтичане на 1 месец пробно се ограничава до 5 разпознавания за месец.
В момента има промоция на Нокия Стор при инсталацията на новата му версия и приложението си го дръпнах без пари отключено.
В момента има промоция на Нокия Стор при инсталацията на новата му версия и приложението си го дръпнах без пари отключено.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Благодарско, ако не успея, когато му дойде времето пак ще ви търся, иначе който си я има 701-чката може да споделя някое и друго впечатление:D(yes)
споделям: удоволствие е да ползвам съвременен смартфон с всички възможни екстри за най-дълго време с едно зареждане на батерията спрямо другите ;)
От магазинче за GSM аксесоари в центъра на Бургас. Както са споделили и други хора те са 1 към 1 с С7.