701
Re: Nokia 701
От седмица съм със 701 и мога да кажа, че е чудна машинка. Прекрасна камера(като за телефон), много памет, може би от към звука има какво да се желае, но не си взимате HI-FI уредба, а телефон все пак.За батерията си знаете два-три дена. Който се двоуми ще му кажа, че в този ценови клас този телефон може би е най-добрият избор. Имам го само от седмица, не съм инсталирал нищо или ъпдейтвал. След известно време ще споделя и още за телефона.
Дано съм бил полезен, защото аз много се чудех какво фонче да си взема и благодарение на споделените мнения се ориентирах(надявам се правилно).
Нека и други притежатели споделят.
Дано съм бил полезен, защото аз много се чудех какво фонче да си взема и благодарение на споделените мнения се ориентирах(надявам се правилно).
Нека и други притежатели споделят.
Добре дошъл в клуба и със здраве да си го ползваш :)
Телефонът е жесток, особено на тези пари. Ползвам го от няколко месеца и прави общо взето всичко, което ти трябва (само дето няма читав google talk клиент). Пъргав е, много responsive, приятен е за ползване (Симбиян Бел наистина кърти, това трябваше да е S^3 от самото начало) В момента това е най-доброто на пазара, което може да се вземе за тези пари.
здравейте харесал съм си 701 изчетох всичките ви мнения и отзиви-единствено ме съмнява силата на микрофона и силата на звънене!!!! Някой ако има пресни отзиви;) А и най-важното -двоумя се и за цвета на апарата като че ли ме грабва сивия ама...Нека пишат и тези със сивия -повече се драска или е по-добре черния !!!!:(
И аз като си го поръчвах исках да е сивия, мислех си че ми харесва повече(не бях го виждал на живо нито черния). Продавача ми каза - "Ок няма проблем сивия ще ти изпратя, но лично ти препоръчвам да си вземеш черния, много по-красив е, а и сивия прекалено много се цапа от мръсни или потни ръце, но ти си решаваш!" Много се двоумях и го послушах, взех си черния и никак не съжалявам, наистина е много красив. Друго е на снимки и на живо. Но все пак си е въпрос на вкус, това си е мое мнение (yes)
Пичове здравейте, никой не казва нищо за този Шазам има ли го инсталиран фабрично или тряя се тегли тоя временния трейлър, иначе телефончето наистина кърти за за тия парици :):|(yes)
Определено черния, но все пак иди до магазин да го погледнеш. Единственото, което ме дразни, е че бутоните за вдигане и затваряне светват в зелено и червено когато екрана е активен. Микрофона е ок; виж за силата на звънене - можеше и по-добре. Макар че аз съм му сложила такъв рингтон, че да го чувам през 2 стаи :)
При мен дойде инсталиран, макар че честно казано никога не съм го ползвала..
Така-а-а ;)
Шазам е много яка програма когато искаш да откриеш песен. Примерно когато по радиото пуснат някое парче и съм в Wi-Fi, активирам програмката и след секунди ми дава името на песента, изпълнителя, както и линк в you tube към видеоклипа с тази песен. Като съответно го отваря без да правя каквото и да било допълнително. Просто следвам линка и видеклипа се отваря - жестока работа, за телефон с тази цена това го няма никъде при другите марки (yes) Програмата е фабрично инсталирана, с 5 безплатни тага месечно.
Ако някои има подробни указания как да я направя с неограничени тагове за неограничен срок :) да споделя
Звука за звъненето е по-вече от достатъчен. Дори с коженият ми калъф и на места със силен уличен шум. Сложил съм го на предпоследната степен в момента, но ми идва малко в по-вече на по тихи местенца. Чувствам се малко като на времето с мобифоните които си издуваха докрай звука....
Не знам, може би аз чувам добре, за другите има и последна степен....(woo)
За пореден път ще похваля GPS системата (yes) Няма място за сравнение с тези на другите марки телефони. А спрямо по-старите модели на нокия системата за позициониране е развита много и като бързина и функционалности с много допълнителни екстри.(с радост преоткривам всеки път когато я ползвам)
Продължавам да твърдя че няма по яка батерия в друг смартфон с тези 1300mAh. При активиран режим спестяване на батерията просто е ненадминат. Да сте чули някои със смартфон да се похвали че зарежда телефона 2пъти седмично? Просто няма друг такъв и то на тази цена.
Ще се радвам ако някои сподели за новости(приложения, програми, ъпдейтване) в ползването на телефона които е открил (beer)
Шазам е много яка програма когато искаш да откриеш песен. Примерно когато по радиото пуснат някое парче и съм в Wi-Fi, активирам програмката и след секунди ми дава името на песента, изпълнителя, както и линк в you tube към видеоклипа с тази песен. Като съответно го отваря без да правя каквото и да било допълнително. Просто следвам линка и видеклипа се отваря - жестока работа, за телефон с тази цена това го няма никъде при другите марки (yes) Програмата е фабрично инсталирана, с 5 безплатни тага месечно.
Ако някои има подробни указания как да я направя с неограничени тагове за неограничен срок :) да споделя
Звука за звъненето е по-вече от достатъчен. Дори с коженият ми калъф и на места със силен уличен шум. Сложил съм го на предпоследната степен в момента, но ми идва малко в по-вече на по тихи местенца. Чувствам се малко като на времето с мобифоните които си издуваха докрай звука....
Не знам, може би аз чувам добре, за другите има и последна степен....(woo)
За пореден път ще похваля GPS системата (yes) Няма място за сравнение с тези на другите марки телефони. А спрямо по-старите модели на нокия системата за позициониране е развита много и като бързина и функционалности с много допълнителни екстри.(с радост преоткривам всеки път когато я ползвам)
Продължавам да твърдя че няма по яка батерия в друг смартфон с тези 1300mAh. При активиран режим спестяване на батерията просто е ненадминат. Да сте чули някои със смартфон да се похвали че зарежда телефона 2пъти седмично? Просто няма друг такъв и то на тази цена.
Ще се радвам ако някои сподели за новости(приложения, програми, ъпдейтване) в ползването на телефона които е открил (beer)
Ммм, Trackid - програма за тагване на песни по кратък запис от тях има предварително инсталирана в SE-та от 2006 (w850) - преди повече от пет години...
Да го няма по - другите марки... ммм... :D
Също така няма нужда да се ползва wifi, може и през моб. нет. Още повече, че един смартфон има драстично ограничена функционалност без постоянен нет.
Да го няма по - другите марки... ммм... :D
Също така няма нужда да се ползва wifi, може и през моб. нет. Още повече, че един смартфон има драстично ограничена функционалност без постоянен нет.