701
Re: Nokia 701
Благодаря за споделеното(yes)
Аз съм нагласил нещата така както се оказва в долния коментар отдавна. Телефона ми е Е7 и е изкарвал до 4 дни без зареждане въпреки 4 инчовия екран и мобилен интернет, ковто го ползам от време на време. Той няма характеристиките на този модел с последния ъпдейт, но е с по слаба батерия и по голям екран. А Netqin е за препоръчване, много полезна програма е с най-разнообразни функции.
здравейте отскоро и аз съм горд със своя 701-перфектен е !!! Имам едно питане към вас -когато използвам wi-fi (в къщи и на работа ) всеки път ми се налага да рестартирам тел. защото намира мрежата която съм запаметил (пише позната) но не ме свързва ....Рестартирам, намирам мрежата, вкарвам кода и като излеза от wi-fi и натискам върху името и само позната,позната и няма свързване !!!(blush) Дано сте ме разбрали и благодаря предварително за съветите ви !!!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]А Netqin е за препоръчване, много полезна програма е с най-разнообразни функции[/Quote]
Преди година имаше скандал с тази програма
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=5&id=60248
Не знам как приключи всичко.
Преди година имаше скандал с тази програма
http://www.kaldata.com/comments.php?catid=5&id=60248
Не знам как приключи всичко.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Е, то щото е безплатна и добра, а и мъти водата на бизнеса със антивирусен софт за мобилни телефони-за това. Аз, когато ползвах андроид-а се чувствах къде- къде по несигурен по отношение на данните си. В статията не се споменава Симбиан и нокия, а по-скоро продукти на RIM. За продуктите на RIM - нищо не мога да кажа, не съм ползвал, но само ще посоча, че програмата е одобрена от Нокия и се предлага в Nokia store и следователно е относително сигурна!
Нещо повече, програмата ми казва неща, които дори нокия не ми ги казват, коя програма се опитва да генерира трафик; дали да я блокира, предлагат се настройки, кое приложение е сигурно, кое не и т.н. едное сигурно - атаките са към анроид и IOS. Нас симбианци вече не ни бръснат за нищо и дори няма толкова вируси за Симбиан.
Един колега одеве се оплака от Wi-fi. Рестартирането не е нормално. Пробвай да преинсталираш софтуера и се обади да кажеш. Обикновено нещата се оправят.
Нещо повече, програмата ми казва неща, които дори нокия не ми ги казват, коя програма се опитва да генерира трафик; дали да я блокира, предлагат се настройки, кое приложение е сигурно, кое не и т.н. едное сигурно - атаките са към анроид и IOS. Нас симбианци вече не ни бръснат за нищо и дори няма толкова вируси за Симбиан.
Един колега одеве се оплака от Wi-fi. Рестартирането не е нормално. Пробвай да преинсталираш софтуера и се обади да кажеш. Обикновено нещата се оправят.
*#7370# при мен така се оправи проблема с wifi(yes)
*#7370# при мен така се оправи проблема с wifi(yes)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Можеш да поясниш че това е софт ресет който изтрива всичко в телефона и го връща в първоначалното му състояние.И ако има важна информация ще я загуби.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Прав си за забележката Извинявам се:S
С новия ъпдейт FP1 телефона на практика има данните на Nokia 808 pureview само дето е с по малък екран, по- малко вградена памет и различна камера. Всичко останало дето не е свързано с камерата е едно и също. По старите модели по бяха пак едни и същи. C6-01,C7,N8,E7,E6 пак с един и същ хардуер, но разлики в паметта, екрана и камерите, преди тях отново смартфоните на Nokia бяха почти идентични и бъгави. Явно затова изгубиха главната си позиция, но това, което представиха последната година не беше зле.