701
Re: Nokia 701
Колега не знам какво точно искаш да кажеш с това, но при всики телефони (марки) е така -"пак с един и същ хардуер, но разлики в нещо си"... няма как друго да е :) А това с бъгави Нокии как го измисли?
Разбира се, вярно е за еднаквостта при повечето апарати, съгласен съм, че от модел до модел има често "козметични" промени, но развитието при производителите е различно при едни е едно, а при Нокиа друго. Това си е тяхна политика, конкуренцията обаче е жестока. Бъговете и рестартите, особено при старите сензорни Нокии и други не съм го измислил аз, това си е факт- Symbian 9.4 си беше проблемен, някой други версии също, но има изключения при някои модели. Това, което имам предвид е, че сега на потребителите се предоставя по изпипан софтуер и по добри апарати от Нокия, но това не се откроява кои знае колко и не застрашава пазара на конкуренцията. Все пак това си е мое мнение и не само...
Така е, винаги трябва да се откроява от останалите, но НИКОГА не трябва да бъде перфектно. Винаги трябва да има нещо което друг телефон или каквото и да е има по-добро, било то камерата,процесора или ОС. Защото ако в едини телефон има всичко най-добро събрано от другите модели, ще се купува само то, не и останалите. Ще фалрат фирми,ще се загубят работни места, ако не се появяват проблеми по телефона никой няма да купува друг или пък да плаща за ремонти. Нерентабилно е. Такава е политиката в цял свят и нокой няма да позволи да се направи нещо подобно.
Аз например никоя от ОС на телефоните не намирам за перфекрна, но е въпрос на вкус и кой за каквото му е нужен телефона. Бъгове винаги ще се намират във всички телефони, но не трябва да се поставят под общ знаменател..
Аз например никоя от ОС на телефоните не намирам за перфекрна, но е въпрос на вкус и кой за каквото му е нужен телефона. Бъгове винаги ще се намират във всички телефони, но не трябва да се поставят под общ знаменател..
Верно е, че един производител може да създаде перфектия телефон и др. , но това не е желателно за него. Преди да излезе, който и да е модел се знае за това дали ще е сполучлив или не, какви са му минусите и плюсовете в това число и дефектите, засега съм на Нокиа от вече 7 години, нямам нерви и време да свиквам с друго пък не ми и трябва. Това, за което ми трябва един такъв телефон като този ме устройва и не търся повече. Свикнал съм, ако има проблеми знам как да ги остранявам, не всички, но поне повечето.
Имам 701 от месец много е бърз и готин. Първоначално не ми тръгваше Скайп след вавеждане на парола и потребителско име излизаше от програмата теглих новата му версия но не работеше и с нея проблема го реших като върнах заводските настройки на телефона наложи ми се да си направя отново пощенските кутии които се бяха изчистили.
Сега се мъча да изчистя едно мигащо пликче горе в лентата което би трябвало да сигнализира за пълна поща а нямам съобщения.
Сега се мъча да изчистя едно мигащо пликче горе в лентата което би трябвало да сигнализира за пълна поща а нямам съобщения.
Скайпа не се логва заради палитрата. Слагаш оригиналната Nokia Evolve , логваш се в Скайп и след това слагаш пак , която желаеш . Трябва да нямаш повече проблеми . Ако пак се получи , в повечето случаи след рестарт на терлефона , повтаряш процедурата . За мигащото писъмце-имаш много съобщения в паметта на сим-картата.Влез в контакти,настройки,контакти за показване и избери сим-памет.Влез в съобщения и изтрий всичките.След това върни настройката само на памет на телефона.Ако контактите ти са в сим-картата ги копирай в паметта на телефона.
Благодаря за отговора обаче в съобщения-преглед на папки-входящи,изпратени, чернови, изходящи, доклади, моите папки-всички са празни ?
Ти прочете ли това -" Влез в контакти,настройки,контакти за показване и избери сим-памет.Влез в съобщения и изтрий всичките.След това върни настройката само на памет на телефона.Ако контактите ти са в сим-картата ги копирай в паметта на телефона ".