701
Re: Nokia 701
Чрез проложението joikuspot :) Чудно е!
Здравей! Намерих го това приложение и то премиум, а не тест версията и го метнах на Е61. Пълна батерия замина за няма час и половина. Така ли е при 701? И друго ми е интересно. Зумването при 701 на снимки, в нета и други става ли с един пръст с почукване и друго подобно или само с щипане с два пръста? Със здраве!
Това за бутането на батерията не мога да ти отговоря тъй като не ми се е налагало да го ползвам толкова много, а за зумването да става с почукване за снимки и за нет-а.
Вчера си ъпдейтнах до FP1 и забелязвам как драстично ми пада батерията вече :) Вчера заредена на 100% а сега следобед бях на 40 и няколко... което значи,че вече ще ме изкрва по 2 дена. А до преди това ме изкарваше по 4-5 дена с нормално ползване.:X Вярно по-бърз е,но за тези 2 мили секунди бързина предпочитам 4-5 дневна батерия без да се притеснявам да го ползвам.
Късно е , чадо, късноооо...по - долу писах, батерията се съхранява, като му спреш някой и друг процес...и не го пипаш много много...ами...който иска производителност - прощава се с батерията! Няма начин, онези мегахерци "папат" ток. хахахаха Абе телефона ме кефи. Това е наистина телефон, за който не съжалявам, че съм си дал парите. Да имах Андроид, толкова много рових по него, дори и там където слънце не огрява...е, не ме кефи....меню хаотично, и нали съм си карък, взех телефон без радио, без синхронизация с аутлоок-а, без българско меню, без фирмена навигация...такава набутвация беше и с парите, че не ми се връща назад. ТОЗИ 701 ИМА ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ! Камера - страхотна, радио, видеоплеър и аудио такъв, навигация, офис редактор, много хубав дисплей, батерия, тънък, лек, удобен, компактен и прочие. Извинявайте, но какво още искате? Единствено отстъпва с една идея на интернет възможности на андроида, но...чак пък да го и ползваме за таблет...? последното , което ме изненада е, че са обновили Нокия суит-а...и вече може директно да се инсталират приложения на гсм. Браво, усетиха се!
;)
Все пак телефона осигурява ползване без зареждане от 2 до 4 дни. Това е в зависимост от степента на натоварване, и за всеки си е индивидуално(при мен е с активирано спестяване на енергия). (yes)
За други марки съвременни телефони това продължава да е постижение. 8)
При мен след ъпдейта беше се активирал интернето от оператора.(angry) Т.е. след ъпдейта погледнете старите настройки дали са валидни или са се променили. Оптимизирайте ги според нуждите си за енергопотребление.
(yes)
Все пак телефона осигурява ползване без зареждане от 2 до 4 дни. Това е в зависимост от степента на натоварване, и за всеки си е индивидуално(при мен е с активирано спестяване на енергия). (yes)
За други марки съвременни телефони това продължава да е постижение. 8)
При мен след ъпдейта беше се активирал интернето от оператора.(angry) Т.е. след ъпдейта погледнете старите настройки дали са валидни или са се променили. Оптимизирайте ги според нуждите си за енергопотребление.
(yes)
Отървах се от досадното мигащо пликче. Проблема е че съм сложил СИМ карта ползвана от друг телефон който е записал съобщенията в картата.
Решението не е в -Контакти,настройки,контакти за показване а в Съобщения-Преглед папки-СИМ съобщения. Тук вади съобщенията в СИМ картата трият се и всичко се оправя.
Решението не е в -Контакти,настройки,контакти за показване а в Съобщения-Преглед папки-СИМ съобщения. Тук вади съобщенията в СИМ картата трият се и всичко се оправя.
Здравейте! След ъпдейта имате ли flash player, може ли да се гледа телевизия, може ли да се копира текст от страниците в интернет?:|
:) флаша си върви без проблемнно както и преди, копирането също продължава да е възможно (yes)
Сподели как гледаш тв през телефона(beer)
Сподели как гледаш тв през телефона(beer)
Аз пък от няколко дена забелязах че имам някакъв процес който го видях чрез Battery Monitor 3, стартиран в background-a и ми точи батерията понякога доста бързо. Процеса е "aknspasrv". Някой има ли същото нещо и какво може да е? Проверих в нет-а и видях,че 2-3-ма също имат това нещо, но никой не знае какво е и как да се махне...