701
Re: Nokia 701
И аз имам този проблем, и не знам какво да правя. Ако намериш решение помогни.
Ако питаш за начало и край на разговор - физически са.
Доста се чудих дали да му сложа FP1 и като го направих работи все така по една седмица с едно зареждане и е невероятно стабилен. Няма друг такъв телефон.
И аз обнових, ама тоя процес "aknspasrv" харчи яко. Дано във FP2 да го оправят. Сега кара по 2-3 дена.
Аз тоя проблем с "aknspasrv" го реших с програмката App Stop (yes)
Само не забравяй, ако случайно ти се наложи да си рестартираш телефона, пак трябва да спреш "aknspasrv".
Само не забравяй, ако случайно ти се наложи да си рестартираш телефона, пак трябва да спреш "aknspasrv".
Пробвал съм. Скрива се от backgrounda, но си остава и работи без да се вижда.
Е той по принцип си е скрит в background-a, а с тази програмка си го махам и го няма. Сигурен съм, тъй като ако не го махам, като проверявам с програмката "battery monitor" и на background процесите пише колко процента ми е харчил през ден същия този процес, a kato go mahna s Апп Стоп - изчезва и не ми го показва в Battery monitor-a.
здравейте някой случвало ли му се е след ъпдейт до FP1 почти всеки път при опит за влизане в WI-FI сам да се рестартира ? И преди и сега пък по някой път при свързване само пише за секунда свързване и не успява да се свърже -става само след рестарт на апарата !!! Иначе батерията вече държи 6-7 дни !!!Някой ако знае нещо моля да пише-много е неприятно !!!:(
И аз нямям ФМ трансмитер. От къде купихте Вашият 701