701
Re: Nokia 701
Счупи ми се панела,горе до USB входа,от къде мога да си поръчам само заден панел :(
Трябва да смениш фирма с български.Твоят вероятно е друг. Аз имах същия проблем - беше с беларуски фирм (059G9S2). а там ФМ трансмитери не са позволени. След като флашнах с (059H036) ФМ трансмитера ми се появи и работи отлично.
Някой знаели за какво се използва DLNA
до кога NOKIA ще подържа това телефонче
ще има ли нови ъпдейти
и късно ли е да се спра на този модел за GSM
ще има ли нови ъпдейти
и късно ли е да се спра на този модел за GSM
С новия ъпдейт ми изчезна опцията да избирам език при писане на sms. Само на английски може да се пише. Доста тъпо. А езикът на телефона е останал с опции за избиране. Им ли решение на проблема?
Настройки - телефон - език - език на писане натисни върху него и отметни и български. После сменяш от тук.
имам нокиа 701 след обновяването на софтуера,камерата и фотоапарата нещо не действат....някакви предложения (yes)
Колега, съжелявам за проблемите, но доколкото четох по форума на GSMArena положението е неспасяемо и само Нокия може да го оправи. Дано някой от \"по-разбиращите\" колеги ти даде добър съвет! Със здраве!
Сложих ъпдейта и всичко си е наред. Камерата е с нов интерфейс, който е доста по-приятен.
GSM Arena едва ли някъде са писали, че положението е \"неспасяемо\".
При първоначалното пускане на ъпдейта отделни потребители са се оплакали че имат проблеми с музикалния плеър и май още нещо. Затова спряха ъпдейта докато изчистят проблема.
Ако някой е сложил първоначалната версия, то смятам че с едно сваляне и инсатлиране на втората версия нещата ще се оправят
GSM Arena едва ли някъде са писали, че положението е \"неспасяемо\".
При първоначалното пускане на ъпдейта отделни потребители са се оплакали че имат проблеми с музикалния плеър и май още нещо. Затова спряха ъпдейта докато изчистят проблема.
Ако някой е сложил първоначалната версия, то смятам че с едно сваляне и инсатлиране на втората версия нещата ще се оправят