701
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Nokia 701
Бутона \"борса\" случайно да знаеш какво значи?
Само където ми затри мнението към предната страница!
Само където ми затри мнението към предната страница!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Телефона ми е 603, което значи еднакви са като меню!
Цъкаш, както ти е написал колегата, на иконката контакти, после долу в дясно имаш опции. В тези опции са ти Настройки!
Цъкаш, както ти е написал колегата, на иконката контакти, после долу в дясно имаш опции. В тези опции са ти Настройки!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Объркал си човека на който отговаряш.Аз съм \"колегата\" ;)
Изглежда че човека не чете какво съм написал и упорито търси тази настройка в основните настройки както е свикнал от стария телефон и не може да разбере че трябва да я търси в Контакти.
Изглежда че човека не чете какво съм написал и упорито търси тази настройка в основните настройки както е свикнал от стария телефон и не може да разбере че трябва да я търси в Контакти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Офффффф олеееее пичове извинявам се много...въобще не съм си и помислял да влизам в общите настройки.....просто като влизам в опции и не съм предполагал че лентата се превърта още надолу, е сега тази дума ПРЕВЪРТАШ надолу ме ориентира и сега всичко е ясно, бахти как се издъних благодаря ви много тряяя почерпя..ама сега ще е само виртуално(beer)(beer)(beer):)
Едно въпросче, какви видео плеари използвате , и има ли такъв с моито може да се подкара стрийм видео (някаде четох че можело) искам вашите мнения и предложения. Благодаря предвапително.
NFS чипа как работи и въобще работи ли?
[Quote]NFS чипа как работи и въобще работи ли? [/Quote]
Първо - NFC чип е!
Второ - Работи!
Пускаш го от настройките, влизаш да речем в галерията, избираш някоя снимка, допираш
гърба на телефона към гърба на друг телефон, с включен NFC, и започва да изпраща!
Първо - NFC чип е!
Второ - Работи!
Пускаш го от настройките, влизаш да речем в галерията, избираш някоя снимка, допираш
гърба на телефона към гърба на друг телефон, с включен NFC, и започва да изпраща!
Добре де съжалявам, правописна грешка.Няма нужда чак от такава ирония.Иначе мерси за инфото!