701
Re: Nokia 701
Честита Коледа !
И аз вече си мислех че всички са се разделили с телефона и само моят е останал ;)
Как пък никой не пише и не споделя във форума вече :S
Съжалявам че не мога да помогна за корпуса, успех (yes)
И аз вече си мислех че всички са се разделили с телефона и само моят е останал ;)
Как пък никой не пише и не споделя във форума вече :S
Съжалявам че не мога да помогна за корпуса, успех (yes)
И аз съм още с него имам и Андроид но този ми е любим.
Здравейте!
Аз пък напук на модните тенденции относно Андроид телефоните си закупих новичка Nokia 701 преди два месеца! Исках този модел от две години и не съжалявам! Телефона е перфектен и много му се радвам... Жалко само, че зарязаха операционната система и не се намират много нови приложения за нея... :) :) :)
Аз пък напук на модните тенденции относно Андроид телефоните си закупих новичка Nokia 701 преди два месеца! Исках този модел от две години и не съжалявам! Телефона е перфектен и много му се радвам... Жалко само, че зарязаха операционната система и не се намират много нови приложения за нея... :) :) :)
Поздравления със здраве да си го ползваш (yes)
Ееееее моя е на 1,5 години и няма и драскотина като чисто нов е, ама съм бесен заради Симбиана, искам да си купя нова Nokia(държа да е Nokia, заради навигацията няма друга такава :) )ама всичките им нови модели не могат все още да се опрат и на малкото пръстче на 701 ей таз 1520 ми харесва като характеристики, ама тя пък голяма като врата...ако беше 5 инча го гепя веднага, 1020 и той става ама пък няма Слот за карта...да не говорим че освен Ц7 и 700....друг телефон с трансмитер досега не съм чувал....ще видя сега като изкарат тази 1820..да я видим и нея , иначе честито на колегата за новата придобивка :)
Така е. Трансмитера е изключителна екстра. Където и да отида, музиката ми е с мен ;)
Да споделя, нещо което ми направи впечатление за навигацията. Не показва цялата дължина на автомагистрала Тракия. Последната отсечка от София до Бургас я няма. Препраща по старият път.
Някой има ли, обяснение и съответно нови актуализации?
Да споделя, нещо което ми направи впечатление за навигацията. Не показва цялата дължина на автомагистрала Тракия. Последната отсечка от София до Бургас я няма. Препраща по старият път.
Някой има ли, обяснение и съответно нови актуализации?
Вече се чувствам като по филмите след Апокалипсис: притежателите на Нокия със софтуера Belle FP2 изчезнаха :S
Отдавна не ми се налагаше да ползвам навигацията и останах неприятно изненадан когато не можах да я подкарам. Проблема е че не ме локализира. Когато се помъча да му задам точка до която да ме навигира, изписва: \" изчакване за GPS\" и до там. Нормално картата показва всяка една точка в БГ, град, улица и т.н. но не навигира, както беше преди. Само открива координатите и до там, няма навигиране: сега завийте на дясно, след 200метра завийте на ляво и т.н.
Моля ако има все още някой който ползва този телефон да пробва навигирането и да сподели (yes)
Отдавна не ми се налагаше да ползвам навигацията и останах неприятно изненадан когато не можах да я подкарам. Проблема е че не ме локализира. Когато се помъча да му задам точка до която да ме навигира, изписва: \" изчакване за GPS\" и до там. Нормално картата показва всяка една точка в БГ, град, улица и т.н. но не навигира, както беше преди. Само открива координатите и до там, няма навигиране: сега завийте на дясно, след 200метра завийте на ляво и т.н.
Моля ако има все още някой който ползва този телефон да пробва навигирането и да сподели (yes)
Аз реших да я пробвам в Букурещ когато ходих на мач миналата седмица,но не ме навигира,само показва картата и там където се намирам
Re: Re: Nokia 701
Момчета и момичета, върви петиция подета от германски фенове да бъде отворена от Майкрософт системата Симбиан,/както Андройд е отворена ОС/ и самите фенове да си я поддържаме! Трябват още 1619 гласа до необходимите 10 000 ! Аз вече я подкрепих, ако имате време и вие - сложете едно рамо, и ако имате възможност-разпространете ! Ето ви линка : https://www.change.org/p/bill-gates-release-symbian-source-code-make-it-open-source-release-latest-update-builds-save-the-environment
Re: Re: Re: Nokia 701
А дано, ама надали (yes)