7370
Re: Nokia 7370
mar4eto:toz tel ima li slot za dopylnitelna pamet 6toto na wsqkyde pi6e 4e nqma ,a ne mi se wqrwa s takiwa harakteristiki da nqma edin slot
няма слот!! това е положението- типичен фешън телефон
ami i az taka znam ama prosto ne mojeh da powqrwam.mnogo e kuc
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА Marseille - АБСОЛЮТЕН ИЗМАМНИК Е - НАКАРА МЕ ДА СИ ПРОДАМ ТЕЛЕФОНА ЗА ДА МИ ПРОДАДЕ НОКИЯ 9500 КОЯТО ТАКА И НЯМА .
НЕ СИ ВДИГА ТЕЛЕФОНА - НЕЗНАМ КАКВО БИ НАКАРОЛО ЧОВЕК ДА Е ТАКЪВ - МОЖЕ БИ МУ СЕ ИСКА ТЕЛЕФОНА МУ ДА ЗВЪНИ ПО ЧЕСТИЧКО И ПИШЕ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ - МОЖЕ БИ ПРОСТО Е ГЛУПАВ А НАЙ -СИГУРНО И ДВЕТЕ ....
ha ima 1300 posta v foruma --
abe ti kav tapak si tochno - mnogo gi razbirash li ?
ne mi prai takiwa tapotii shtoto shte tragnesh da prodawash neshto naiostina i shte ti prasna edna sreshtichka da go vidia puk posle i edin zdrav boi moje da si izkarash
haha
НЕ СИ ВДИГА ТЕЛЕФОНА - НЕЗНАМ КАКВО БИ НАКАРОЛО ЧОВЕК ДА Е ТАКЪВ - МОЖЕ БИ МУ СЕ ИСКА ТЕЛЕФОНА МУ ДА ЗВЪНИ ПО ЧЕСТИЧКО И ПИШЕ ГЛУПОСТИ ПО ФОРУМИТЕ - МОЖЕ БИ ПРОСТО Е ГЛУПАВ А НАЙ -СИГУРНО И ДВЕТЕ ....
ha ima 1300 posta v foruma --
abe ti kav tapak si tochno - mnogo gi razbirash li ?
ne mi prai takiwa tapotii shtoto shte tragnesh da prodawash neshto naiostina i shte ti prasna edna sreshtichka da go vidia puk posle i edin zdrav boi moje da si izkarash
haha
Телефона е №1,само дисплеите им куцаха на Nokia,но този е невероятен,по-добър е от Samsung.А за тези,които не го харесват-по-добре първо го вижте на живо и после коментирайте.Аз го имам и е супер готин.То на мизерниците все гроздето им е кисело :-)
Телефона е страхотен, наи хубавия които съм имала, но тая памет просто ме уби, не ми побира главата с каква цел са сложили толкова малко памет
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
Нещо не ми допада този 7370.И на външен вид и паметта...
телефона е едно поредно доказване с което,Нокиа показа че могат да правят телефони за всеки вкус и естественно пак успяха да се вмъкнат със фешън модел точно когато на пазара му омръзна от познатите ни класически и шаблонни модели.казвам за всеки вкус,защото дами и господа-между вас има и такива който дори не са видяли характеристики те му.а ИМЕННО това не е смартфон за да изкате да прави дори кафе,даже и (извинете ме) свирки. имам смартфон Нокиа 6600 и мога да ви уверя,че той не е безгрешен.а що се отнася до този модел-7370 е доста добър.уникални снимки видео клипа се доближава до някой двд рип. няколкократен зум,бързо и компактно меню,батеря която издържа страшно много, всички вече задължителни малки "екстри" джава,едге-бърз интернет с възможност за гледане на тв.качеството на снимката и наситенноста на цветовете бие дори самсунга.звукът е много изчистен и балансиран от двете малки говорителчета под дисплея.а за тези който го опрекват за малката памет от 10 мб,ще кажа,че има радио което пести повече батерия от колкото мп3 песните-а при наличие на радио едва ли ще слушам мп3.а колко от вас исползват телефона си за мп3 плеар???но няма да ми стигне и две страници да му изброявам плюсоветв и минусите.телефона е много добър,дори и да не признавам друго освен смартфон.
Много е зле този телефон, супер неудобен е за ползване. А на колежката с горното мнение, само мога да кажа, че след като разгледах профила й, ми стана ясно защо си е взела този телефон, много е проста!
mislq,4e telefona e mn gotin,no nqma dostata4no pamet